DMI: Det bliver rigtig koldt

Foto: Morten Rasmussen/Biofoto/Ritzau Scanpix

Selvom der kommer en del sol i løbet af denne uge, så følger varmen desværre ikke med. DMI melder om en forholdsvis kold uge.

Mandagsvejret var virkelig en klar modsætning til det vejr vi havde om søndagen, hvor der var helt op til 22 grader, og stort set skyfrit det meste af dagen.

I går faldt temperaturen til små 10 grader, og flere steder i landet vil der i dag blive endnu koldere.

Læs også

Fantastisk nyt: Smittetrykket er faldet

Om vejret i dag skriver DMI, at der kommer nogen sol, men at der også kan være byger på vej med hagl. Temperaturen bliver ikke i den høje ende, da den kommer til at ligge mellem 6 og 11 grader.

Der vil være jævn til hård vind i løbet af dagen, mens temperaturen i nat vil ligge på mellem 0 til 4 grader.

Vejrudsigten resten af ugen

Hvis man havde forhåbninger om varmt vejr, hvor det ville være muligt at tage sol i haven eller på stranden, så kan man desværre godt tro om igen.

Er vi heldige kan vi lige præcis klemme 14 grader ind på et tidspunkt i løbet af ugen, ellers går det hen og bliver ret koldt.

Onsdag forventes der at komme en del sol, mens der dog om eftermiddagne vil komme skyer med enkelte byger. Temperaturen i løbet af dagen forventes at ligge på mellem 7 og 12 grader.

Torsdag får vi også nogen sol, men også enkelte byger. Der vil være let til frisk vind fra vest og nordvest, mens temperaturen vil ligge på omkring de 7 til 13 grader.

Når vi rammer fredagen vil der ligeledes være sol og et par byger, mens temperaturen atter vil ligge omkring de 7 til 13 grader.

Lørdag vil der være mest skyet vejr med regn eller byger, mens dagtemperaturen vil ligge på mellem 10 og 14 grader.

Søndag byder ligeledes på regn eller byger. Temperaturen vil ligge på mellem 8 og 12 grader, mens der om natten vil være mellem 4 og 6 graders varme.

Udsigten for den kommende uge er fortsat usikker, men det bliver måske lidt varmere.

Læs også

To-årig hund mishandlet: Måtte spise sten for at overleve

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip