DMI: Det bliver rigtig varmt i næste uge

Foto: Shutterstock.com

Der er udisgter til, at uge 30 bliver en rigtig god uge. Varmen kommer ind over Danmark, hvor temperaturen kan snige sig helt op på 30 grader.

Selvom vi allerede er mere end halvvejs gennem juli, så er det stadig uden en eneste sommerdag. Der har været dage med god varme, men varmen har ikke sneget sig over de 25 grader endnu, som kravet er, og dermed er det lidt atypisk for juli.

Heldigvis er måneden ikke slut endnu og allerede i næste uge forventes det, at der vil komme mindst en sommerdag, og faktisk ser den dag ud til at kunne blive rigtig varm.

Læs også

Opdagede utroskab dagen før bryllup: Valgte at fuldende det alligevel med et vildt twist

Tager man et kig på DMIs langtidsprognose som blandt andet dækker uge 30, så skriver de, at der i næste uge vil komme en varme ind over landet, som hæver temperaturen. Der vil derfor komme 25 grader, og lokalt visse steder i landet, vil temperaturen faktisk snige sig op på 30 grader.

Hvor mange dage i løbet af ugen der vil være så godt vejr, er ikke til at spå om. Dog vil der sidst på ugen blive køligere igen, da der kommer både kommer regn- og tordenbyger.

Bliver det godt vejr indtil?

Indtil vi forventes at ramme de 30 grader i næste uge, må vi nøjes med at nyde varmegraderne i starten af 20erne. Dem er der nemlig mange af i denne uge, hvor man skulle tro, at DMI blot har trykket copy-paste.

I dag vil det nemlig mest være tørt, og der vil komme nogen eller en del sol. I løbet af aftentimerne vil der være diset og tåget, mens der i Jylland vil være skyet. temperaturen ligger på mellem 18 til 23 grader.

Fredag starter dagen ud med skyer og regn, men det begynder at klare op i løbet af dagen. Der vil således være mellem 19 til 24 grader.

Lørdag kan vi være meget heldige at få en sommerdag igen, da DMI har opjusteret deres tidligere prognose. Temperaturen lyder nu på mellem 20 og 25 grader. Dagen vil start tørt ud, mens der i løbet af dagen vil komme lidt skyer og regn.

Søndag lyder temperaturen på 18 til 23 grader. Det skulle start tørt ud, men i løbet af dagen er der risiko for både regn og torden.

Læs også

Mor forsvarer de bizarre børnenavne: Derfor har mine børn alkoholnavne

 

 

Dagens Gossip