DMI: Det kommer til at regne hele ugen

Foto: Shutterstock.com

Hvis du fandt paraplyen frem i går, så behøver du ikke pakke den væk lige foreløbigt. Det kommer nemlig til at regne hele ugen.

Det startede rigtig fint ud i går, hvor der var høj sol fra morgenstunden og hvor varmen virkelig bød sig til. I løbet af middagen begyndte himlen dog at åbne sig over det meste af Danmark, og et regulært skybrud dukkede op.

Det betød at resten af dagen var utrolig lummer, men der var ingen problemer for danskerne med at holde varmen, heller ikke selvom det regnede en stor del af dagen.

Læs også

Mand udelukket på livstid: Sad i fitnesscenter og onanerede til kvinder der squattede

Paraplyen behøver vi dog ikke slå sammen lige med det samme for regnen kommer til at fortsætte. Desværre er det ikke kun i dag, men faktisk hele ugen at regnen skulle fortsætte.

I dag kan vi forvente overskyet vejr med regn det meste af dagen, og det skulle først klare op til sidst på dagen. Temperaturen vil ligge på mellem 14 og 18 grader, så igen vil det gå hen at blive en lun dag, selvom resten af vejret ikke byder op til det.

Regn, regn, regn

Tager vi et kig på i morgen torsdag, så bliver det en af de dage, hvor der kommer den mindste mængde nedbør i løbet af ugen. Desværre er det ikke ensbetydende med, at der slet ikke kommer noget, så vi kan godt forberede os på, at der vil komme en lokal byge eller to i løbet af dagen.

Fredag starter det ud med regn mange steder i landet, men det skulle til gengæld klare op i løbet af dagen, hvor der vil komme sol. Temperaturen vil ligge på 15 til 18 grader, mens den på Jylland “kun” vil ligge på mellem 10 til 15 grader.

I weekenden kan vi være heldige at slippe for regn om lørdagen, men noget tyder på, at der stadigvæk vil komme en by eller to. Temperaturen vil højst nå 15 grader, og det vil også være tilfældet om søndagen, hvor der dog vil blive overskyet, og senere på dagen vil der kommer en del regn.

I den kommende uge skulle vejret blive en my bedre, men det forventes fortsat, at det kommer til at regne en del.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

Dagens Gossip