DMI: Disse dage får vi godt vejr

Foto: Shutterstock.com

Det er kun enkelte dage i løbet af denne uge, hvor vi kan se frem til godt vejr. Derefter bliver det skidt igen.

Det er efterhånden svært at huske, hvornår vi sidst har haft en dag med solskin og god varme. I går fik vi en lille bitte smagsprøve på, hvordan det kan være, når der er sommer i Danmark, men igen i dag er der mørke skyer og regn over hele landet.

Læs også

Tv-værten Grant Imahara er død

Heldigvis kan vi dog glæde os over, at der kommer en lille åbning i det ellers dårlige vejr, da DMI meddeler om flere dage i træk i denne uge, hvor der angiveligt skulle komme sol og tørvejr.

Det bliver dog ikke i dag, og derfor behøver du ikke at tænke på, om du skal lægge planer ude i naturen. I stedet kan du forberede, hvad du gerne vil lave i løbet af weekenden, hvor vejret bliver godt.

Her får vi godt vejr

Vi skal spole hen til torsdag, før vi får godt vejr i denne uge. På torsdag kan vi glæde os over lidt eller nogen sol, mens vi får op til 22 grader.

Dog skal vi også forvente, at der kan komme enkelte byger og tordenvejr lokalt. 

Fredag bliver det mest tørt og med især over de østlige egne vil der komme sol. Temperaturen ventes at ligge på omkring 22 grader.

Lørdag får vi også lidt eller nogen sol, men der vil være mulighed for enkelte byger rundt omkring. Temperaturen kan stige op til 24 grader.

Søndag bliver meget ligesom lørdagen. Der kommer lidt eller nogen sol, men der vil også være mulighed for enkelte byger rundt omkring. Temperaturen lyder på 17 til 22 grader.

Mandag og tirsdag forventes ustadigt vejr med regn eller byger, og igen skulle det blive køligere.

Læs også

Krav om mundbind i populær forlystelsespark skaber vrede blandt gæsterne

 

 

 

Dagens Gossip