DMI: Disse dage falder der sne

Foto: Shutterstock.com

Der har stort set ikke været noget sne i Danmark i løbet af efteråret og vinteren, men snart ser det ud til, at der kommer lidt. DMI melder hvert fald på deres hjemmeside, at der er sne på vej.

De fleste danskere skal passe på, når de forlader deres hjem og sætter sig op på cyklen eller ind bag rattet i bilen.

Der er nemlig rigtig glat udenfor, og det vil der være de første timer i løbet af morgenen. Derefter begynder det dog at se rigtig godt ud, 

Det bliver nemlig op til 10 grader i løbet af dagen, og sådan vil det være flere dage i træk. Flere af ugens dage vil vi også have klar himmel og masser af sol, men det er kun et spørgsmål om tid før sneen vender tilbage.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

Tager vi et kig på DMIs hjemmeside, så står det nemlig klart, at der kommer sne igen, og det kan meget vel blive flere dage i træk.

DMI skriver, at der mandag og tirsdag i næste uge bliver koldere igen, og det er med mulighed for lokale snebyger. Det er altså ikke noget, der kommer til at dække hele landet i sne, men der er sandsynlig for, at der i to dage vil falde sne fra himlen.

Vejret i denne uge

Indtil sneen begynder at falde, kan vi dog glæde os over den lune temperatur, som vi har i denne uge. De fleste dage ligger nemlig lige omkring 10 grader, hvilket er meget højt taget årstiden i betragtning.

I dag tirsdag bliver det lidt skyet, inden det klarer op senere. Temperaturen vil være på cirka 10 grader.

Onsdag vil der være mest tørt og ret skyet. Temperaturen ligger på mellem 6 og 9 grader, og der kommer en frisk vind fra sydvest.

Torsdag stiger temperaturen igen til 10 grader. Det bliver igen en tør dag, hvor det dog forventes at regne i løbet af natten.

Fredag igen 10 grader. Det bliver dog en hård dag, hvor det både vil være overskyet og regne, og der vil komme en del blæst.

Lørdag falder temperaturen til mellem 5 og 8 grader, men der forventes at komme nogen eller en del sol, men også et par regnbyger. Der er risiko for kraftige vindstød i løbet af dagen.

Søndag falder temperaturen yderligere. Der vil være ned til 6 grader. Nogen eller en del sol samt enkelte byger.

Læs også

Skat vil fjerne dette fradrag: Får betydning for mange tusinde danskere

 

Dagens Gossip