DMI: Dystert vejr i lang tid

Foto: Shutterstock.com

Hvis du havde forhåbninger om sol og godt vejr, så kan du godt tro om igen. Vejret bliver nemlig kedeligt og dystert i den kommende tid.

For mindre end en uge siden var der høj sol på himlen, og temperarturen lå i nærheden af de 20 grader, hvis ikke over.

I dag har vi et helt andet vejrbillede, hvor der er gråt fra morgenstunden, og det fortsætter stort set hele dagen. Derudover er regnen begyndt at finde tilbage igen, mens temperaturen er faldet en hel del.

Læs også

Mette Frederiksen taler til befolkningen på fredag

Tager vi et kig på vejrudsigten for den resterende del af denne uge, så er det heller ikke positivt.

I dag onsdag er der skyet det meste af dagen, og der vil kommer enkelte byger rundt omkring i landet. Temperaturen ligger mellem 7 og 12 grader, mens det bliver køligst i de østlige egne.

Torsdag fortsætter gråvejret og der vil komme mere regn. Temperaturen vil ligge mellem 8 og 13 grader, mens der dog i Sønderjylland kan blive op til 15 grader. I løbet af eftermiddagen vil det klare op.

Fredag mest skyet med stedvis regn eller spredte byger. Temperaturen vil ligge på mellem 10 og 14 grader, og der kommer let til jævn vind.

Lørdag mest skyet og med stedvis regn eller byger mange steder i landet. Der vil komme lidt sol, men det hører desværre til sjældenhederne i løbet af lørdagen. Temperaturen forventes at ligge på mellem 9 og 14 grader, mens den falder til mellem 4 og 8 grader i løbet af natten.

Søndag starter dagen ud med skyer og enkelte byger. I løbet af eftermiddagen vil det holde tørt, og det kan klare op med lidt sol vestfra. Temperaturen forventes at ligge på mellem 9 og 14 grader.

Når vi tager hul på næste uge, fortsætter det kedelige vejr desværre. DMI meddeler, at det ustabile vejr vil fortsætte til tirsdag, men derfra kan det så ændre sig igen. Om det bliver godt vejr eller ej, vides ikke.

Læs også

Sundhedsstyrelsen ændrer strategi: Nu skal danskerne selv gøre arbejdet

 

 

Dagens Gossip