DMI: ‘Et par graders frost’ kommer nu

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Pas på når du sætter dig ud i din bil i løbet af weekenden. Natten byder nemlig visse steder på minusgrader, og dermed kan vejene være meget glatte, når du skal ud at køre.

For hver eneste dag der går, bliver det tydeligere, at sommeren er forbi, og at vi i stedet skal forsøge at se frem til kulde, regn og frost. Det sidste kommer før end forventet, da vi allerede i weekenden kan runde de nul grader, og dermed tage hul på minusgraderne.

DMI skriver ikke noget opløftende om vejrudsigten i denne uge, og vi kan ligeså godt starter ud med de kolde facts.

I dag får vi en forholdsvis tør dag med lidt eller nogen sol. Der vil være svag til jævn vind i store dele af landet, hvor temperaturen vil ligge på mellem 9 og 12 grader. I aften og nat vil der være mulighed for regn, og temperaturen forventes at ligge på mellem 3 og 8 grader i nat.

Læs også

Utroligt billede af kvinde der føder, viser knogler blive skubbet gennem hendes ryg

Tager vi så et kig på fredag, så bliver det allerede her væsentligt koldere. 7 til 12 grader får vi i løbet af dagen, hvor der vil være en del skyer og lidt regn. Om aftenen vil der komme lidt mere regn, mens temperaturen i løbet af natten vil falde til mellem 1 og 6 grader. 

Frosten kommer i weekenden

I weekenden er det så, at vi kan få de helt kolde nætter. Tager vi et kig på lørdagen, så skriver DMI, at det vil blive en dag, hvor der primært vil være skyet og regn i den sydøstlige del af landet. Derudover vil det primært være tørt.

Temperaturen ligger på mellem 7 og 11 grader, og der vil være lidt let til frisk vind rundt omkring i landet. Om aftenen og natten kan der komme lidt regn enkelte steder, men ellers forventes det tørt og temperaturer mellem frysepunktet og 5 grader.

I Jylland forventes det dog, at der kan komme ned til et par graders frost.

Søndag starter dagen ud med skyer og regnbyger, inden de tager til og byder solen velkommen. Temperaturen ligger på mellem 7 og 11 grader. Om aftenen og natten er der tørt og stedvis klart vejr.

Natten til mandag vil der være mellem 2 og 7 grader, mens der i Jylland lokalt kan være ned til frysepunktet.

Læs også

Utroligt billede af kvinde der føder, viser knogler blive skubbet gennem hendes ryg

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip