Utroligt billede af kvinde der føder, viser knogler blive skubbet gennem hendes ryg

Foto: Tangi Birth Services

Et billede af en kvinde i fødsel er gået viralt, da det viser, hvordan kvindekroppen virkelig fungerer. Billedet viser, hvordan kvindens knogler begynder at rokere og pludselig skubbes ud i ryggen.

Der er slet ingen tvivl om, at en fødsel er forbundet med utrolig meget smerte, og uanset hvor meget vi mænd end påstår det, så kan det umuligt gøre mere ondt at blive sparket i skridtet, end det gør at føde et barn.

Et helt utroligt billede er gået viralt på nettet, og det bakker i den grad op om, hvor hårdt og smertefuldt det er at gå igennem en fødsel.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

Billedet er blevet delt af den amerikanske fødeklinik, Tangi Birth Services, og det viser en kvinde, der squatter mens hun føder sit barn.

Det første folk bemærker på billedet, er dog den store bule, som kvinder har nederst på ryggen. Der er dog en ganske god forklaring på, hvad den bule er, og det viser sig faktisk, at det er kvindens knogler, der bliver rykket ud.

“Kan du se den bule på lænden? Det er rhombus of Michaelis. I løbet af den anden fase af fødslen, vil en kombination af dine knogler inklusive dit korsben bevæge sig baglæns, og dermed øge diameteren af dit bækken,” skriver fødeklinikken til billedet og fortsætter:

“Det giver din baby den maksimale pladsmængde at dreje på, når de skal finde vej ud til verden,” lyder det fra klinikken.

Foto: Tangi Birth Services

Det er helt normalt

Fødeklinikken skriver også, at den stilling som kvinden føder i på billedet, altså stående og med kroppen lænet fremover, vil gøre det muligt for ryggen at åbne op, så barnet får mere plads.

Det sker altså ikke på samme måde, når man ligger på ryggen i en hospitalsseng og føder.

Billedet har fået mere end 22.000 kommentarer, og folk hylder kvinden på billedet. Mange er også chokerede over, at kvindekroppen går gennem så store ‘udfordringer’, når de skal føde et barn.

En kvinde har blandt andet kommenteret, at hendes mand fortalte hende under hendes fødsel, at hendes ryg begyndte at stikke ud. Det er dog først nu, hun har set et billede, der viser hende, hvordan det ser ud.

Vidste du, at kvindekroppen var i stand til dette, og har du måske selv prøvet det?

Læs også

Skuespiller taber halvdelen af sin kropsvægt på 10 måneder - Hun er fuldstændig ugenkendelig