DMI: Flere dage i træk med +30 grader?

Foto: Shutterstock.com

Vi kommer til at få flere dage i streg, hvor temperaturen vil stige til 30 grader. Særligt slutningen af denne uge kommer til at blive varm.

Det står allerede klart, at en varmebølge er på vej mod Danmark. I går havde vi et helt fantastisk vejr, og det fortsætter hele ugen ud.

Læs også

Mistænkeligt dødsfald på dansk ferie-ø

I dag vil temperaturen ligge i starten af 20’erne i store dele af landet, men i løbet af de kommende dage vil temperaturen stige fra 20 til omkring 30 grader.

DMI melder selv, at varmenbølgen er på vej, og at det dufter af 28-30 grader fra på torsdag.

Her rammer der 30 grader

I morgen onsdag forventes det at blive tørt og solrigt. Temperaturen vil ligge på omkring 22 til 27 grader, dog vil det være lidt køligere ved kyster med pålandsvind.

Tager vi et kig på torsdag, så er det her, at det kan blive helt op til 30 grader. DMi er sikre på temperaturer mellem 23 og 28 grader, mens der lokalt kan være 30 grader enkelte steder i landet.

30 grader er der faktisk sandsynlighed for flere dage i streg. Fredag bliver der igen mellem 23 og 28 grader, men med mulighed for 30 grader lokalt.

Sådan lyder forudsigelse også på lørdag, hvor der bliver varmt og en del sol. Temperaturer mellem 23 og 28 grader, mens der igen kan komme helt op til 30 grader lokalt.

Søndag forventes der fortsat masser af sol og varmegrader, men derefter vil vejret blive mere ustadigt, og det forventes at temperaturen kommer til at falde igen.

Læs også

Drama i Netto: 11-årig dreng slået ned af granvoksen mand

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip