DMI: Risiko for sne de kommende dage

Foto: Shutterstock.com

Det kommer meget pludselig, men i løbet af de næste par dage, forventer DMI, at temperaturen falder enormt og at der vil komme sne.

Opdateret: Her på redaktionen har vi fejlfortolket vejrudsigten. Mht. sne er der en risiko for, at der vil komme snebyger i ny og næ fra i dag og et par dage frem, men det forventes altså ikke, at der kommer meget sne. Foruden informationerne om sne, er informationerne om temperaturen korrekt.

Det har bestemt ikke ligget i kortene, at der skulle falde sne i slutningen af marts, når man har kigget på vejrudsigten hos DMI.

Sådan ser det dog alligevel ud til, at det kan blive, og der er en sandsynlighed for, at det bliver liggende i et kort stykke tid, eftersom at temperaturen vil dykke helt ned til -5 grader i løbet af den næste tid.

Læs også

Det hele startede i Wuhan: Nu er smitten stoppet

Fredagen starter ellers rigtig flot ud, da der vil komme sol først på dagen, og da temperaturen vil snige sig helt op til 10 grader. I aften og i nat vender vejret dog 180 grader, og der vil pludselig komme byger, der både kan indeholde slud og sne.

I nat falder temperaturen kraftigt, da der bliver helt ned til -5 grader.

Vejrudsigten for weekenden

Lørdag er det også risiko for en omgang sne. først på dagen bliver det tørt og solrigt, men senere på dagen kommer der både regn- slud eller snebyger.

Temperaturen vil ligge mellem 4 til 8 grader, så der er ingen risiko for, at det skulle blive liggende. Om aften og natten forventes der igen byger med slud eller sne, mens temperaturen vil ligge på mellem 5- og 0 grader.

Søndag bliver det tørt med nogen eller en del sol. Senere på dagen kommer der skyer, og enkelte byger med slud eller sne forventes at ramme landet.

Temperaturen i løbet af søndagen forventes at ligge på mellem 3 til 6 grader, mens den falder til mellem 0 og -5 grader.

Læs også

Midt i krisen: 150.000 danskere risikerer sort skærm

 

 

Dagens Gossip