DMI: Helt op til 13 grader

Foto: Shutterstock.com

DMI forventer en ganske lun weekend, hvor der søndag vil være både sol og op til 13 graders varme.

Der er efterhånden ikke mere sne tilbage i Danmark, og selv hvis der skulle falde små mængder af sne endnu, så vil det med al sandsynlighed ikke blive liggende.

Læs også

Fie Laursen reagerer på incest-rygter

Temperaturen herhjemme er nemlig stigende, og det er den i sådan en grad, at der vil være knap 35 graders forskel på den varmeste og den koldeste temperatur i løbet af de seneste 2 uger.

Der var nemlig nætter med -22 grader i Danmark, og nu skal vi pludselig kigge mod dagen, hvor der vil være helt op til 13 grader.

I dag torsdag bliver ikke en af dem, men temperaturen kommer alligevel til at stige en del.

DMI forventer, at der i dag vil blive op til 8 grader. Det bliver en skyet dag med dis og tåge, og først på dagen kan der komme perioder med regn og slud. Det klarer dog op i løbet af eftermiddagen. 

I nat vil der være op til 4 graders varme.

Varme i weekenden

Selvom temperaturen ser ud til at blive en grad koldere fredag end torsdag, så kan vi glæde os over, at vi får en ganske varm og solrig weekend.

Fredag bliver dog en overskyet dag med regn, ellers ventes tørt vejr med lidt eller nogen sol. Temperaturer mellem 4 og 7 grader og let til frisk vind.

Lørdag får vi tørt vejr med sol nogle steder. temperaturen vil ligge på omkring de 10 grader, dog 12 grader i det sydlige Jylland.

Søndag bliver den varmeste dag i år, da det bliver tørt med nogen eller en del sol. Der forventes samtidig 13 grader, dog køligere ved kyster med pålandsvind.

Mandag forventes ligeledes 13 grader, og DMI forventer generelt mest tørt og solrigt vejr i den kommende uge, med uændrede temperaturer.

Læs også

Indkøbstur i dette supermarked koster ti dages karantæne

 

 

Dagens Gossip