DMI: Her bliver det 22 grader i dag!

Foto: Shutterstock.com

Temperaturen kommer til at stige endnu mere i løbet af dagen, hvor vi enkelte steder i landet når helt op på 22 grader.

Det er næsten sommervejr. I løbet af de seneste to uger har vi stort set ikke haft en eneste dråbe regn, og der har dagligt været masser af sol.

Temperaturen er gået op og ned, men i denne uge har den været meget konsistent, hvor temperaturen dagligt har ligget i nærheden af de 20 grader.

Læs også

Krav fra partierne: Det skal åbnes som det næste

I dag kommer temperaturen til at overgå de 20 grader, og dermed kan det faktisk gå hen og blive årets hidtil varmeste dag i dag.

Temperaturen lyder ifølge DMI til at skulle ligge mellem 15 og 20 grader, men tager vi et kig på deres vejrkort, så vil der faktisk blive op til 22 grader et enkelt sted, og 21 grader andre steder i landet.

Klokken 15.00 vil det være varmest i Danmark, og her vil der være 22 grader i Tønder. Gå vi en enkelt grad ned, så vil der være 21 grader i både Odense, Kolding, Horsens, Randers og Viborg i løbet af dagen.

Derudover vil det blive 20 grader eller tæt på i størstedelen af landet, men enkelte steder vil temperaturen være forholdsvis lav.

I Skagen bliver der 13 grader i dag, mens der i Thyborøn blot bliver 11 grader.

Sådan bliver vejret resten af ugen

I morgen fredag kommer temperaturen allerede til at falde en smule. Der forventes ikke at blive mere end 17 grader. Der vil blive tørvejr, men der kan i en overgang komme lidt skyer nordfra, og evt. lidt lokale byger.

Lørdag tager temperaturen endnu et dyk, da der blot vil blive mellem 10 og 15 grader. Der vil komme mest tørt med nogen sol, mens der ved kyster med pålandsvind vil blive noget køligere.

Søndag vil der atter være tørt med nogen sol, men stedvis i løbet af dagen kan der komme skyet vejr.

Når vi tager hul på næste uge falder temperaturen desværre yderligere. Mandag forventes der mellem 9 til 14 gader, mens der tirsdag blot forventes 10 til 13 grader.

Læs også

Gratis vaccine til 400.000 danskere - Du bør overveje det

 

 

Dagens Gossip