DMI: Husk hue og handsker i morgen

Det ligner næsten sommervejr, men det føles som december. I morgen opfordres danskerne til a tage hue og handsker på, for det bliver rigtig koldt.

Når man står indenfor, så ligner det, at vi har rigtig dejligt vejr udenfor. Det meste af himlen er blåt, og solen skinner over det meste af landet. Sådan har det været den seneste uges tid, forskellen på denne og sidste uge er dog, at temperaturen er faldet betragteligt.

I lørdags og søndags havde vi helt op mod 18 grader, men temperaturen er en helt anden, når man kigger på termometeret i dag. Sølle 2 grader står der i skrivende stund, og det bliver endnu værre, når man kigger på DMI’s fine rubrik med: Det føles som. Det føles nemlig som minus to grader, og dermed er det frygtelig koldt.

Læs også

Nu skal det være forbudt: Rygere må ikke ryge i deres arbejdstid

I dag er dog langt fra den værste dag. Den får vi i stedet i morgen, hvor der er virkelig god anledning til at iføre sig hue og handsker. Der er nemlig stor risiko for, at der falder sne fra himlen. Allerede i løbet af eftermiddagen vil der begynde at trænge skyer indover landet, og i løbet af natten skulle der falde nedbør i form af sne, slud og hagl.

Frost og glatte veje

De danskere der står tidligst op for at komme på arbejde, vil formentlig blive mødt af bilruder med frost. Der forventes masser af minusgrader i løbet af natten, så vejene kan også være godt glatte i løbet af morgentimerne.

Fredag og lørdag byder ikke på meget varmere vejr. Søndag begynder det til gengæld at klare en smule mere op, og her kan vi forvente helt op mod 11 grader. Mandag skulle vi få nogenlunde det samme vejr, inden det tirsdag og onsdag lægger op til, at temperaturen begynder at stige lidt igen.

For et par uger siden forventede DMI, at vi allerede i næste uge, altså uge 16, vil ende med at smage på de 20 grader i luften. Hvis det bliver tilfældet, så kommer de i slutningen af ugen.

Læs også

Lærte intet af Luksusfælden: Jacob brugte penge på mad og bytur i stedet for kreditorer - Kostede ham 113.000 kr.

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip