Lærte intet af Luksusfælden: Jacob brugte penge på mad og bytur i stedet for kreditorer - Kostede ham 113.000 kr.

Det er yderst sjældent, at deltagerne slet ikke lærer noget af deres deltagelse i Luksusfælden. Det var dog tilfældet i aftenens program, hvor eksperterne tog turen til Vejle. Jacob fik en gylden mulighed, men han vægtede junkfood og byturer højere.

Tv-seere kunne i aftenens afsnit af Luksusfælden se, hvordan 25-årige Jacob Holdt fra Vejle, var en doven og forkælet mand, der levede af sin families penge, mens han selv sad og spillede computer i op mod 14 timer om dagen.

Hver måned havde han i gennemsnit fået overført 11.300 kroner af familien, og han havde samlet sig en gæld på mere end 600.000 kroner. Pengene ødslede han væk på junkfood, computer og Twitch-donationer, og selvom den 25-årige ikke betalte husleje for at bo hjemme, så formåede han ikke at afdrage mere end 30 kroner om måneden på sin gæld.

Det skulle Luksusfældens eksperter så hjælpe ham med i aftenens udsendelse, men det viste sig desværre at blive en for stor mundfuld for eksperterne. Det var endda trods eksperternes forslag, som kunne have givet Jacob en kæmpe besparelse på sin gæld.

”Du fik leveret computeren tilbage, og det fik du 20.000 kroner for. Derudover fik du solgt nogle andre ting, så i alt fik du solgt for 30.000 kroner. Men hvad skete der med de penge?” lyder det fra Luksusfældens ekspert, Carsten Linnemann.

”Dem har jeg afleveret tilbage til det familiemedlem, der gav mig penge til computeren. Og de 10.500 kroner har jeg til dels brugt på mad og en enkelt bytur, og så har jeg gemt nogle af dem stadigvæk,” lyder det fra en smånervøs Jacob.

Dumheder koster Jacob en besparelse på 113.000 kroner

I afsnittet af Luksusfælden havde eksperterne og Jacob lavet den aftale, at han skulle få solgt sin computer og nogle andre ting, og de penge skulle han så give til Luksusfældens eksperter. De kunne dermed forhandle med Jacobs kreditorer, hvilket højst sandsynligt ville kunne spare ham for et stort beløb.

Sådan plejer det at være, og når deltagerne følger de strikse krav fra eksperterne, så ser man også, at det ofte vil være en stor besparelse, som de kan se frem til.  En stor besparelse kunne det også være blevet til for Jacob, men han valgte at fedte pengene væk, og det blev dyrt.

”Det du går glip af. Det er en besparelse på 113.000 kroner. Du kunne have fået ryddet syv af dine kreditorer af vejen. Hvis du havde givet os de 30.000 kroner, så havde det set helt anderledes ud i dag,” lyder det fra Carsten Linnemann, der understreger, at Jacob ikke kommer til at få sådan en aftale igen.

Eksperterne rejser sig og forlader Jacob med ordene ”Held og lykke,” inden Jacob efterfølgende beder kameraet om at slukke.

Læs også

Luksusfælden stikker helt af: 25-årig Jacob bor hjemme og får 11.300 kr. hver måned…. Af sin familie

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip