DMI: I dag vil solen kigge frem - Særligt disse områder får meget sol

Foto: Shutterstock.com

Det voldsomme lyn og tordenvejr er sat på standby i dag, hvor det lysner en smule op. Solen vil kigge frem flere steder i Danmark, men enkelte regnbyger ligger og venter.

De seneste par dage har været helt forfærdelige. Himlen har åbnet sig og sendt masser af regn mod Danmark, mens det også har både tordnet og lynet. Temperaturen har der dog ikke været en finger at sætte på, da den har været i den høje ende, desværre har det ikke været noget, der virkelig kunne bruges.

I dag falder temperaturen en lille smule, men til gengæld bliver vejret en hel del bedre. Der skulle komm sol forholdsvis tidligt på dagen, og først engang ud på eftermiddagen skulle det begynde at regne lidt. Lokalt kan der også komme tordenbyger, men det skulle være i en meget mindre grad end i de foregående dage.

Læs også

Åh nej! Person ramt af lynet

Temperaturen forventes at ramme de 20 grader, mens der i nat vil være en temperatur på mellem 10 til 15 grader. Bedst ser vejret ud til at blive på Sjælland, hvor der vil være skyfrit store dele af dagen, mens Jylland og Fyn bliver ramt af en del skyer.

Meget ustadigt vejr resten af ugen

Vejret i den resterende del af ugen kommer til at være meget ustadigt. Temperaturen vil ligge og danse mellem 20-25 grader de fleste af dagene, men der vil også fortsat være skyer, regn og tordenbyger.

Fredag bliver den varmeste dag på ugen, da der kommer helt op mod 25 grader, men til gengæld vil der også være lokale byger og tordenvejr. Lørdag skulle blive en rigtig øv dag. Der vil komme regn de fleste steder i landet, og de kan være meget kraftige. Torden forventes det også om lørdagen, hvor der kun vil komme ganske få perioder med lidt sol.

Temperaturen vil blive mellem 19 til 24 grader, men det forventes, at det vil trække lidt op til blæst i løbet af dagen.

Søndag er der mulighed for at nyde det gode vejr udenfor. Her skulle det primært holde sig tørt, og det forventes, at der vil være sol de fleste steder i landet. I løbet af dagen vil temperaturen ligge på mellem 17 til 22 grader, så det kunne være dagen, hvor grillen skal frem.

Vejret i den kommende uge er fortsat meget usikkert. Temperaturen kommer til at ligge i samme niveau, men nedbørsmængden er usikker.

Læs også

Sove med tv’et tændt kan gøre dig overvægtig

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip