DMI: I morgen vender det

Dagene med solskin og temperaturer omkring de 20 grader bliver skiftet ud med regn, torden og køligere vejr.

Vejret har bestemt ikke været prangende i løbet af de seneste par dage, men temperaturen har alligevel ligget omkring de 20 grader, og når solen var fremme, var det dejligt lunt.

Desværre så er vi ved at nærme os den tid på året, hvor vi må vinke farvel til sommerdagene, og vi skal i stedet forberede os på køligere morgener og mere nedbør.

Læs også

Smart McDonald’s-trick afslører: du har spist ketchup og pommes frites helt forkert

I dag bliver umiddelbart den sidste ‘gode’ dag i et stykke tid, da det ifølge DMIs oversigt ser ud til, at det for alvor kommer til at vende i morgen lørdag.

I dag fredag vil der fra morgenstunden være mest skyet, men ellers kommer der nogen sol og lidt spredte byger mens temperaturen vil ligge på mellem 16 og 20 grader.

Vejret i weekenden

Lørdag forventes lidt eller nogen sol, men også en del byger. Særligt i Jylland, hvor der også forventes tordenvejr. Temperaturen falder en smule, så der bliver mellem 15 og 18 grader.

Søndag forventes der igen tordenvejr over landet, og temperaturen tager yderligere et dyk. Der kommer mellem 14 og 17 grader, mens temperaturen i løbet af natten falder helt ned til 7 grader.

Mandag kalder på nogen sol og lokale byger, men der skulle komme flere skyer i løbet af dagen. Temperaturen vil ligge mellem 15 og 18 grader.

Heldigvis så stiger temperaturen igen, når vi rammer midtugen. Både tirsdag og onsdag forventes op mod 20 grader. Begge dage forventes dog at være overskyede med regn.

Læs også

Butiksansat gjorde sit arbejde: det kom han til at fortryde

 

 

 

Dagens Gossip