DMI: Julen bliver mest grå, men…

Foto: Shutterstock.com

Sådan lyder den teasende overskrift hos DMI, hvor vagtchefen har lavet en lille rubrik forud for vejret juleaften.

Vi bliver hurtigt lovet, at julen bliver mest grå, men hvad dækker det der efterfølgende men over? Er det sne, er det blæst, er det høje temperaturer eller er det noget helt fjerde?

Det teasende men dækker over solen, som får lov til at komme frem flere gange i løbet af solen.

Læs også

Uhyggelig besked fra Skat: Måske får du ikke hele din løn

Vagtchefen hos DMI fortæller altså, at det bliver mest gråt, ingen hvid jul, men at det til gengæld vil være muligt at kigge til solen jævnligt.

DMI skriver, at der kommer et vejrskifte i juledagene, som gør, at vinden slår om i det nordvestlige, og det sænker temperaturen. Til gengæld så betyder det også, at vejret bliver lysere at kigge på,  og at vi kun får lokale byger.

Vejret juleaften

Selve juleaftensdag får vi byger de fleste steder i landet, men sol vil komme frem mellem skyerne. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 7 grader.

Juledag får vi nogenlunde samme vejr. En del regn men med mulighed for at se til solen flere gange i løbet af dagen. Det vil derfor være muligt at nyde flere gode gåture, lyder det fra vagtchefen hos DMI.

Anden juledag ser ud til at blive lidt mere stabil. Der vil vi få tørt vejr, og der er gode chancer for at se solen. Derudover skulle der være rolige vindforhold, mens temperaturen dog kun ligger omkring de 5 grader i løbet af dagen.

Om natten bliver det rigtig koldt, da der lokalt kan blive ned til 3 graders frost.

Rigtig glædelig jul ønskes du her fra redaktionen.

Læs også

6 tegn på at din afføring ikke er normal, og du skal få den tjekket

 

 

Dagens Gossip