DMI: Køligt og kraftige vindstød

Foto: Shutterstock.com

Der er ikke meget opløftende over det vejr, som har ramt Danmark i øjeblikket. I en hel uge skal vi gå rundt og fryse i blæsevejr med nedbør og kun små mængder af sol.

Det var næsten en chokerende oplevelse for mange danskere, da de bevægede sig udenfor i går. I søndags blev de nemlig mødt af høj sol og omkring 30 graders varme, men i går var der overskyet, blæsende, koldt og regnfuldt.

Denne uge bliver desværre langt fra en af de bedre, hvert fald hvis man godt kan lide sol og varme. I stedet får vi en kold omgang med blæst og regn, og der er ikke udsigt til, at det skal ændre sig før den kommende uge.

Læs også

Ny prognose fra DMI: Sådan bliver sommeren 2019

I dag bliver temperaturen helt ned til 13 grader, og den kommer formentlig ikke til at stige 17 grader. Det kommer dog til at føles koldere, da det kommer til at blæse en hel del. DMI skriver, at det kommer til at blive blæsende med frisk vind til kuling, og så vil der komme kraftige vindstød.

Vinden vil dog aftage lidt i løbet af dagen, hvor der også vil være sandsynlighed for perioder med sol. Regn kommer der også lidt, men det bliver blot  et par kortvarige byger.

Resten af ugen

Det meste af ugen kommer til at være ret identisk. I morgen får vi en lidt blæsende dag, hvor der kommer små mængder regn og temperaturen kommer til at ligge på mellem 13 og 18 grader. Det vil igen være vind, hvor der i løbet af dagen kan komme kraftige vindstød.

Torsdag stiger bundtemperaturen en smule, da der vil være mellem 15 til 18 grader i landet. Det bliver til gengæld en dag med skyer og regn, så det er ikke en af de dage, der er værd at skrive hjem om.

Fredag får vi igen omkring 13 til 18 grader, og her vil der kommer en del mere nedbør end de foregående dage. I løbet af natten bliver der helt ned til 10 grader, så det er en god ide at have den store fyldige dyne parat.

I weekenden er der ingen ændringer. Man kan stort set tage hvilken som helst af de foregående dage i ugen og tilføje dem til lørdag og søndag. Opskriften er forholdsvis klar. Maksimum 18 grader, overskyet, regn, blæsende, men med lidt sol i ny og næ.

Læs også

Alle har det i hjemmet: Dette mirakelmiddel kurerer høfeber

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip