DMI: Efteråret bliver varmere end det plejer!

Foto: Shutterstock.com

Det begynder snart at blive rigtig koldt i løbet af natten, men vi kan dog varme os vaed tanken om, at efteråret bliver varmere end det plejer.

Da vi kiggede vejrudsigten hos DMI i går, så den særdeles kold ud. Natten til mandag og natten til tirsdag bød nemlig på intet mindre end tre grader, og dermed ville vi være meget tæt på frysepunktet.

Det er der heldigvis lavet om på i dag, hvor DMI har hævet prognosen med tre grader, så der i stedet vil være minimum seks grader i løbet af natten.

Trods at det stadig er hulens koldt i forhold til de varmegrader, vi har været vant til i løbet af sommeren, så ser det faktisk ud til, at vi får et ganske varmt efterår.

Læs også

Hjem Is-bil blev røvet på stille villavej - Sådan ser den ene gerningsmand ud

Tager vi et kig på DMI’s langtidsprognose, så peger det hvert fald mod, at efteråret bliver varmere end normalt.

September

Det ser ud til, at lavtryksbanen hovedsageligt ligger nord for Danmark, men det kan dog ikke udelukkes, at enkelte lavtryk passerer hen over landet. Det skriver DMi. Det vil altså betyde, at vi får flere dage med tørt, lunt og solrigt vejr, men også dage med skyer, regn og byger.

Temperaturen forventes at ligge lidt over normalen for september.

Oktober

Det bliver et meget vekslende vejr, vi kommer til at få i oktober. Trykket er lavere end normalt syd for Danmark, mens det er højere nordvest for os. Derfor vil det blive vekslende dage med enten sol eller regn, der rammer os i oktober.

DMI er fortsat usikre på, om vi får den første nat med nattefrost, men desto længere hen vi kommer på måneden, er der større sandsynlighed for det.

Temperaturen forventes at ligge omkring normalen eller lidt over normalen.

November

Mens september og oktober enten kommer til at ligge omkring normalen eller lige tanden varmere end normalt, så ser det sikkert ud, at november bliver varmere end den plejer.

DMI skriver, at lavtrykkene passerer nord om eller lige hen over os, og det betyder, at november kan blive lidt lunere, men også lidt vådere end normalt.

Det betyder, at mens temperaturen kommer til at stige lidt i november, så vil vi altså også få blæst og regn med os.

Læs også

Pumaen er blevet spottet igen!

 

 

Dagens Gossip