Pumaen er blevet spottet igen!

Den fritgående puma er atter blevet spottet i Danmark. Denne gang er det i den midtjyske by Lind.

I foråret 2019 kunne danskere lukke deres aviser op, og læser, at der formentlig var en fritgående puma på spil i Danmark. Pumaen var blevet spottet i Østjylland og den sydlige del af Østjylland, men pludselig var der stille.

Nu er der igen nyt om kattedyret, der højst sandsynligt er en fritgående puma. Natten til mandag lå Peter Engsted nemlig i sin seng, hvor han ikke kunne falde i søvn, og pludselig fik han et kæmpe chok.

Læs også

Hvad? Er der en puma på fri fod i Danmark!

Et stort hoved kiggede nemlig ind af vinduet, og Peter Engsted er ikke i tvivl om, at det var pumaen. Det skriver Herning Folkeblad.

Peter Engsted er bosat i byen Lind, der ligger som forstad til Herning, og dermed tyder det på, at ‘pumaen’ har taget turen ind i landet.

Her har pumaen været

I starten af marts kunne Aarhus Stiftstidende berette om, at et stort kattedyr med en højde på cirka 70 centimeter var blevet set i Gl. Rye. Det var beboeren Marianne Westphall, der havde set pumaen, da hun var ude at gå tur.

“Jeg kom hen mod en lysning, hvor der kom et stort kattedyr susende ud på stien foran mig,” fortalte hun til avisen i marts.

Få dage efter skrevet Midtjyllands Avis så, at et får var blevet skambidt i samme område, som Marianne Westphall mente, at hun havde set pumaen i.

En måneds tid efter forlød det sig, at pumaen var blevet spottet i Vejle området, og det giver ganske god mening, for Dagens.dk modtog et tip fra en tysk turist, der havde spottet pumaen på en afkørsel ved motorvej E20 ved Vamdrup i nærheden af Kolding.

“Jeg ville lige fortælle, at jeg den 1. maj klokken 4:30 om morgenen ved afkørslen på E20 mod Vamdrup, så en meget stor kat. Jeg havde den lige foran min bil, og jeg måtte bremse hårdt op. Den var cirka 4-5 meter fra mig, og den fortsatte efterfølgende i nordlig retning,” fortalte hun i en mail til Dagens.dk den 22. maj. Det passer ganske fint med, at pumaen efterfølgende var blevet spottet i Vejle.

Siden maj har der dog ikke været flere skriverier omkring pumaen, men nu er den altså på spil igen, da den skræmte en borger i den midtjyske by Lind.

Læs også

Tysk turist så fritgående stort kattedyr i Danmark - Jeg kunne se musklerne på den

 

 

Dagens Gossip