DMI: Kraftig varme på vej

Foto: Shutterstock.com

DMI melder om en kraftig varme, der er på vej mod Danmark. Særligt weekenden bliver rigtig varm.

Efter et noget svingende vejr, er det igen begyndt at arte sig ganske flot i Danmark, hvor temperaturen har været høj, og der har været en hel del sol.

I løbet af de kommende par dage begynder temperaturen dog at stige endnu mere, og vi begynder for alvor at nærme os den første rigtige sommerdag, hvor temperaturen overstiger 25 grader.

Læs også

1.000 kroner til alle danskere hver måned

Tager vi et kig på i dag onsdag, så forventes det, at temperaturen vil ligge på mellem 12 og 18 grader. I perioder vil der være skyet vejr, men ellers kommer der nogen sol i løbet af dagen.

I aften og nat vil temperaturen falde til mellem 5 og 10 grader.

Torsdag

I løbet af torsdagen vil der blive tørt og der vil komme en del sol. Temperaturen forventes at ligge på mellem 13 og 19 grader, mens der dog bliver køligt ved kyster med pålandsvind. Nattetemperaturen bliver lidt køligere, da vi får mellem 2 og 8 grader.

Fredag

Bliver det igen tørt med sol de fleste steder i landet, og temperaturen forventes at ligge på mellem 15 og 20 grader. Vinden vil være svag og skiftende. Temperaturen i løbet af natten vil ligge på mellem 3 og 10 grader.

Lørdag

På lørdag begynder temperaturen at stikke af. Der bliver tørt med sol de fleste steder. Temperaturen vil komme helt op til 23 grader, mens der andre steder i landet vil være omkring 15 grader.

Søndag

Det skulle fortsat blive varmt søndag. Der bliver tørt og solrigt og temperaturen vil ligge mellem 15 og 21 grader. Koldest skulle det blive på Bornholm.

Når vi tager hul på næste uge, så starter mandagen ud med at blive rigtig varm. Tørt og solrigt vejr, hvor der bliver mellem 17 og 23 grader.

Læs også

Fleggaard lukker grænsebutik ned

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip