DMI: Kraftigt snevejr i dag

Ifølge DMI kommer der et mere kraftigt snevejr i dag, og vi skal helt hen til begyndelsen af næste uge, før det igen bliver varmere.

Vi kan kommer komme udenom, at der er et større snevejr på vej mod Danmark. Hele ugen vil det komme til at sne på kryds og tværs af landet, og umiddelbart skulle de største mængder falde i dag.

Læs også

Mette Frederiksen spenderer løs: Ansætter nye rådgivere med millionløn

Ifølge vagthavende meteorolog Anna Christiansson, så forventes det, at de centrale dele af landet i dag vil få mellem 5 og 10 centimeter sne.

“De centrale dele af landet kan få en del sne – fra fem centimeter og op til 10 centimeter, hvis man er heldig,” fortæller meteorologen ifølge Newsbreak.

DMI skriver på deres hjemmeside, at der vil være stedvis rim- og isglatte veje i hele landet, så det med at passe på, når du sætter dig op på cyklen eller bag rattet.

Sneen forventes at falde indtil eftermiddagstid, men i løbet af aftenen skulle der falde mere sne sydøstpå.

Temperaturen vil i løbet af natten ligge på -6 grader.

Vejret resten af ugen

Torsdag forventes lidt eller nogen sol og enkelte sne- eller sludbyger. Temperaturen kommer til at ligge mellem 0 og 3 graders varme. Om aftenen forventes der igen sne.

Fredag kommer der mere sne, men også perioder med sol. Temperaturen vil ligge mellem -3 grader og 2 graders varme, mens der om natten vil blive ned til -8 grader.

Lørdag lidt eller nogen sol og stedvis sne. Temperaturen mellem -5 grader og 0 i løbet af dagen, mens der bliver ned til -8 grader om natten.

Søndag forventes nu også snebyger, men også lidt eller nogen sol. Dagtemperaturer mellem -2 og 3 grader.

Først fra på tirsdag begynder det at blive mere tørt med varmere temperaturer.

Læs også

Teenager ignorerede karantæne: To måneders fængsel

 

 

Dagens Gossip