DMI: Kristi Himmelfarts-vejret byder på 22 grader

Foto: Shutterstock.com

Det bliver virkelig dejligt vejr i dag, hvor temperaturen kan nå helt op omkring 22 grader. Fredag fortsætter det gode vejr, inden det dykker i weekenden.

Vejret har været meget skiftende i løbet af de seneste par uger, hvor det enten er koldt og regnfuldt eller solrigt og rigtig varmt.

Lige for tiden er det heldigvis det sidste, og sådan vil det fortsætte i to dage endnu, indtil weekenden melder sig på, og desværre har det dårlige vejr med sig.

Læs også

Aftalen er på plads: Disse må genåbne nu

Inden vi når dertil, tager vi et kig på, hvordan vejret kommer til at være i dag på Kristi Himmelfart.

Der vil være mest tørt med nogen eller en del sol de fleste steder. I perioder kan vejret dog godt komme til at virke noget sløret.

Først på dagen vil der være lidt skyet, men derefter skulle det klare op, og så vil vi også mærke den varme temperatur.

DMI meddeler via deres hjemmeside, at der bliver mellem 15 og 20 grader, men DMIs meteorolog Martin Lindberg fortæller til Ekstra Bladet, at der bliver omkring 22 grader i Sønderjylland, mens resten af landet forventes at få mellem 18 til 20 grader.

Natten bliver også ganske lun, da temperaturen kommer til at ligge på mellem 7 og 12 grader.

Så falder temperaturen igen

Fredag får vi også godt vejr, men det er desværre også den sidste dag, inden regn og koldere vejr igen melder sig på.

I morgen fredag vil temperaturen ligge mellem 16 og 21 grader, mens der vil være lidt eller måske noget sløret solskin. I løbet af dagen kommer der lidt regn hist og her.

Lørdag lidt eller nogen sol, og der komme spredte byger .Temperaturen falder til mellem 12 og 17 grader, mens de rogså vil komme lidt jævn til frisk vind.

Søndag får vi spredte byger rundt omkring i landet, og kun lidt sol ind i imellem. Temperaturen kommer til at ligge på mellem 11 og 15 grader, mens nattetemperaturen vil ligge på 8 til 11 grader.

I den kommende uge skulle mandag og tirsdag blive lun, mens temperaturen igen falder i løbet af midtugen.

Læs også

Langt fra slut: Højeste antal smittede på et døgn

 

 

Dagens Gossip