DMI: Kulden kommer -3 minusgrader på vej

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Det bliver en rigtig kold uge, hvor der varsles med helt ned til tre minusgrader. Dermed er der stor sandsynlighed for, at der skal skrabes is af ruderne.

Der er taget hul på en ny uge, og om ganske få dage, vil der blive taget hul på en helt ny måned, som også er den sidste efterårsmåned i år. Derefter skal vi tage hul på vinteren, hvilket man bestemt også kan se på vejret.

Indtil videre har efteråret været ganske mild ved os. Temperaturen har ligget i den lune ende, hvor vi gennemsnitlig har haft op mod 15 grader, og enkelte dage var temperaturen højere end det.

Læs også

Advarsel: Hvis du finder en tennisbold i din have, må du IKKE samle den op!

I denne uge kommer det dog til at gå den anden vej, og det bliver rigtig koldt i Danmark.

Først tager vi et kig på dagen i dag, hvor vi får mellem 8 og 11 grader. Der vil være sol mandag morgen, men i løbet af dagen kan der kommer byger rundt omkring.

Når natten melder sig på vil det blive rigtig koldt. Ned til -1 grader vil der være i løbet af natten, hvor det er koldest midt inde i landet

Så koldt bliver det

Allerede tirsdag falder temperaturen endnu mere. Der vil blive mellem 7 til 9 grader i løbet af dagen, mens der i løbet af natten vil blive helt ned til -3 grader. Selve dagen bliver dog god, da der er tørt med sol de fleste steder.

Onsdag vil der fortsat være tørt med sol de fleste steder. Der vil være mellem 7 og 10 grader, mens der kan komme en smule vind i iøbet af dagen. Nattetemperaturen lyder på mellem minus 2 grader og 6 graders varme.

Torsdag vil temperaturen ligge på mellem 7 og 10 grader. Der vil være sol hist og her i løbet af dagen, og der skulle komme minimalt med nedbør. Når natten falder, vil temperaturen ligge på mellem 0 og 5 grader.

Fredag bliver der mest tørt og overskyet. Temperaturen vil ligge på sølle 6 til 8 grader, og der kommer i løbet af dagen noget vind. Nattetemperaturen vil være noget varmere end de andre dage, da der forventes at være fem grader.

Læs også

Smart trick går viralt - sådan undgår du at blive fanget af de nye fotovogne

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip