DMI: Lun weekend i vente

Foto: Shutterstock.com

Efter flere dage med kulde og masser af regn, ser det mere lyst ud i weekenden. Der stiger graderne nemlig en smule, og enkelte dage vil det holde tørt.

Vi nærmer os en Danmarksrekord, men desværre er det ikke en af de positive af slagsen. Regnen falder i øjeblikket på daglig basis, og det betyder, at efteråret formentlig inden udgangen af november når at sætte rekord for mest nedbør nogensinde.

Temperaturen er heller ikke sjov i øjeblikket, da den dagligt balancerer nede i de laveste decimaler, men heldigvis bliver der lavet lidt om på det til weekenden, der bliver ganske lun.

Læs også

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

Tager man et kig på DMIs hjemmeside, så vil vi allerede fra i dag fredag begynde at få ganske lunt vejr, og det fortsætter ud på lørdagen.

I dag vil der komme op mod 10 grader, og der vil være sol tidligt på dagen. Senere på dagen trækker skyer ind over landet, og i løbet af eftermiddagen kan der komme lidt regn.

Lørdag stiger temperaturen så yderligere, og der kan komme helt op til 12 grader. Desværre bliver det dog en dag, der er overskyet det meste af dagen, og hvor der også vil komme regn i løbet af det meste af døgnet.

Søndag vil blive mest tør og med en hel del sol. Temperaturer op mod 10 grader, og i løbet af eftermiddagen forventes det, at der vil falde noget regn.

Vejrudsigten for starten af næste uge

Tager vi et kig på starten af næste uge, så er vejrudsigten meget blandet. Temperaturen ligger fortsat i den noget lune ende, da vi kommer til at få op mod 10 grader både mandag og tirsdag, inden temperaturen falder lidt onsdag.

Mandag forventes at blive en skyet dag med regn mange steder, og det vil der fortsat være om aftenen og natten.

Tirsdag klarer det dog op, og her vil vi få en del sol, og tørt vejr. Der vil komme lidt vind, der først aftager i løbet af dagen. Om natten vil der mest være skyet.

Onsdag bliver en dag, hvor der er mest skyet, og i perioder vil der komme lidt regn. Dagstemperaturen ligger på mellem 4 og 8 grader, og om natten vil der være helt ned til 0 grader. 

Torsdag og fredag forventes der tørt og mere lunt vejr.

Læs også

5-årig dreng var ved at blive kvalt: Nu advarer far mod slik

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip