DMI: Markant ændring i vejret

Foto: Shutterstock.com

I forhold til juledagene kommer der til at ske en stor ændring i vejret i løbet af nytårsaften og de kommende dage.

I løbet af de seneste par dage har det været nødvendigt med en ekstra varm jakke, hvis man skulle ud af døren. Der har nemlig flere aftener været temperaturer omkring frysepunktet, og i løbet af natten var vi helt nede at runde -6 grader.

Så koldt bliver det dog ikke igen lige foreløbigt, for der har været et markant skifte i vejret, som får temperaturen til at stige.

Læs også

Vildt rygte: Dronningen har fundet en kæreste

Det kan vi allerede mærke i dag, hvor vi får op mod 9 grader rundt omkring i landet. Varmest bliver det i nordvest.

I nat forventes temperaturen at ligge på mellem 3 og 6 grader, og der er mulighed for vindstød op til hård kuling.

Vejrudsigten for det nye år

I morgen er det nytårsaftensdag og det bliver en forholdsvis en af slagsen. Det bliver en dag med nogen eller en del sol, men desværre bliver det mere skyet, når vi nærmer os eftermiddagen.

Temperaturen ligger på omkring de 5 til 7 grader, og der forventes jævn til frisk vind fra nordvest.

Det forventes at holde tørt i løbet af dagen, og der bør også være ganske klart, så det vil være muligt at se på det flotte fyrværkeri.

Onsdag den 1. januar 2020 får vi lidt eller nogen sol flere steder. Temperaturen ligger mellem 5 og 7 grader, og der forventes let til frisk vind. Dog kommer det til at blæse en del i Nordjylland og på Bornholm.

Om aftenen forventes der klart og tørt vejr, mens der ud på natten bliver overskyet. Nattetemperaturen ligger på mellem 1 og 7 grader.

Læs også

Tragisk: 10-12 personer overfaldt ung mand

 

Dagens Gossip