DMI: Masser af sol og op til 20 grader på vej

Foto: Shutterstock.com

Vejret i den kommende uge går hen og bliver helt fantastisk. Tørt og solrigt og med mulighed for op til 20 grader.

De seneste mange dage har der været rigtig godt vejr i Danmark, dog har temperaturen været lidt til den lave side.

Det bliver der dog lavet på på i næste uge, og måske allerede fra i dag visse steder i Danmark, da temperaturen er på vej op af.

Læs også

Danskerne stopper med at følge corona-retningslinjer

Hvis vi kort tager et kig på i dag søndag, så bliver det tørt og overvejende solrigt vejr, mens der dog i den østlige del af landet vil være stedvis mere skyet. Temperaturen forventes at ligge på mellem 10 og 15 grader, mens den falder til mellem 0 og 5 graders varme i løbet af natten.

Flere dage med 18 grader

Vi kan til gengæld ikke få taget hurtigt nok hul på den kommende uge, hvor temperaturen kommer til at stige endnu mere.

I morgen Mandag bliver der solrigt og tørt, og temperaturen vil stige helt op til 17 grader. Det vil blive varrmest i Jylland, mens temperaturen vil falde til mellem 0 og 5 grader i løbet af natten.

Tirsdag får vi igen tørt og solrigt vejr, hvor temperaturen vil ligge mellem 12 og 17 grader. Om natten bliver det lidt varmere end de foregående dage, hvor temperaturen vil ligge på mellem 1 og 6 grader.

Onsdag tager temperaturen endnu et hak op ad. Der bliver helt op til 18 grader, og igen er det Jylland, der får det varmeste vejr. Det bliver tørt og solrigt, mens det dog ved kyster med pålandsvind vil blive lidt køligere.

Torsdag og fredag får vi begge dage igen helt op til 18 grader, hvor der dog i Jylland vil kunne blive helt op til 20 grader. Begge dage vil blive præget af solrigt og tørt vejr, mens temperaturen i løbet af natten også begynde at stige, da det bliver mellem 3 og 8 grader.

Vejrudsigten for næste weekenden er fortsat ret usikker, men det forventes, at der kommer lokale byger og lidt lavere temperaturer.

Læs også

Chokerende resultater: Er 'livsreddende' respiratorer i virkeligheden corona-dødsfælder?

 

 

Dagens Gossip