DMI: Masser af varme hele ugen

Foto: Shutterstock.com

Allerede fra i dag begynder temperaturen at stige i Danmark, og det kommer til at fortsætte sådan hele næste uge.

Tidligere på ugen var vi helt nede og mærke -5 grader i løbet af natten, og derfor virker det også noget overraskende, at vi allerede i morgen kan blive mødt med 20 grader.

Hele næste uge bliver faktisk dejlig varm, og det starter allerede i dag søndag.

Læs også

Kendt antiparasitisk medikament dræber coronavirus på 48 timer

Hos DMI skriver de, at i dag søndag bliver tørt vejr med masser af sol, og temperaturen kan komme helt op på 16 grader. Ved kysterne kan det dog blive lidt køligere.

Mandag stikker det dog fuldstændigt af, og vejret kunne meget vel minde om den danske sommer. Der bliver tørt og solrigt stort set hele dagen, og temperaturen vil i flere dele af landet ligge på omkring de 18 grader.

Centralt i den sydlige del af Jylland er der dog mulighed for, at temperaturen sniger sig op på 20 grader. Igen vil det være køligere ved kyster med pålandsvind.

Tirsdag falder temperaturen en anelse igen, så der bliver omkring 15 grader. Først på dagen forventes der lidt regn, mens der senere vil blive tørt og solrigt.

Onsdag får vi atter en tør og solrig dag. Temperaturen kommer helt op på 16 grader, mens der igen bliver køligere ved kysterne med pålandsvind.

Torsdag går hen og bliver den køligste dag i løbet af hele ugen. Ifølge DMI bliver temperaturen mellem 10 og 14 grader. Det bliver dog en tør dag med en del sol.

Fredag fortsætter det tørre og solrige vejr. Temperaturen forventes at ramme op på de 15 grader, mens den dog falder til mellem 0 og 5 grader i løbet af natten.

Tager vi et kig på den kommende weekend, så stiger temperaturen igen. Ifølge DMi vil der være stigende dagtemperaturer, og hos TV2 vejret skriver de, at der vil komme helt op til 20 grader igen.

Læs også

Mette Frederiksen sender ny besked til danskerne

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip