DMI: Masser af varme på vej

Foto: Shutterstock.com

DMI melder om en hel del varme, og det starter i morgen.

Der er varme på vej, og masser af den. Inden vi når dertil, så skal vi dog lige have overstået lørdagen, som bliver en blandet affære.

Dagen i dag vil byde på lidt eller nogen sol, men også byger. Disse vil komme særligt ud på formiddagen.

Læs også

Fie Laursens nye kæreste chokerer: Smidt ud af 'Paradise Hotel' for at knalde for meget

Temperaturen ventes at ligge på mellem 7 og 12 grader, så det er ikke just en af de varmeste dage. I løbet af natten vil det dog begynde at klare op, og samtidig begynder der at komme noget varme mod Danmark, så nattetemperaturen vil ligge på mellem 5 og 10 grader.

Så kommer varmen

Når vi tager hul på søndagen begynder der dog at ske noget. DMI skriver nemlig, at det burde blive varmt og tørt med nogen sol, men at der senere på eftermiddagen kan komme skyer og en del byger.

Temperaturen ventes at nå helt op på 21 grader, mens der dog ved kyster med pålandsvind ikke ventes at være mere end 11-14 grader.

I løbet af natten ventes temperaturen at ligge på 10 til 15 grader.

Mandag får vi lidt bedre vejr. Temperaturen vil stige helt op mod 23 grader, og dermed snitter vi næsten årets første sommerdag. Der kommer sol i de østlige og vestlige egne, mens der kommer regn i Nordjylland.

Tirsdag falder temperaturen en smule igen, og den ventes at ligge på 13 til 17 grader. Først på dagen vil der være sol, men ellers bliver det skyet og med regn om eftermiddagen.

Onsdag ventes 12 til 16 grader, skyet og stedvis regn.

Torsdag forventes skyet vejr med regn eller byger og en dagstemperatur på 13 til 17 grader.

Læs også

Stewardesse afslører: Sådan får du gratis drinks på flyet