DMI med advarsel: Pas nu på

Foto: Shutterstock.com.

Temperaturerne har været helt nede i kummefryseren. Med frostgrader allerede fra lørdag aften og gennem hele natten, så vågner vi op til en dag, hvor man skal passe på på vejene.

Det er særligt i den sydlige del af Danmark, at man skal passe på, hvis man skal ud at køre. Det fortæller vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut Jesper Eriksen til Newsbreak.dk

"Det kan betyde, at vejbanerne søndag morgen i specielt den sydlige del af landet kan være belagt med rimfrost. Det kan altså være glat, så man skal lige være ekstra opmærksom, hvis man skal ud."

Læs også

Torso lå i Grevinde Alexandras baggård

Temperaturerne kravler ikke langt over frysepunktet i løbet af søndagen, så advarslen pågår det meste af dagen. Ifølge glatføremeldingen fra DMI skal man i Nordjylland og Sønderjylland og dele af Fyn være påpasselig, når bilen startes.

Selvom solen kommer frem i Nordjylland, så bliver der ikke varmere end tre grader. Også i Nordsjælland kan man få glæde af solen, men ellers må man forberede sig på en kold dag med skyer og let vind.

Sol i morgen

Hang til sol kan med alt sandsynlighed stilles i løbet af mandagen. Her titter solen frem over hele landet, selvom temperaturerne stadig holder sig lige over frysepunktet. Generelt er der ikke meget varme at spore i de lange prognoser, så danskerne må væbne sig med tålmodighed, selvom kalenderen fortæller os, at det er forår.

Læs også

Mette Frederiksen med nyt forslag

 

 

 

Dagens Gossip