DMI med varsling: -7 grader og mere sne på vej

Foto: Redaktionen

Temperaturen kommer til at tage et ordentligt dyk igen, og så er der mere sne på vej. Sådan lyder vejrudsigten fra DMI.

Der er sket et skifte med vejret i Danmark. Det er fortsat gråt og regnfuldt, men til gengæld er temperaturen steget betragteligt i forhold til sidste uge, hvor der flere dage var minusgrader.

Læs også

Mette Frederiksen forklarer: Derfor nævnte jeg ikke dette i nytårstalen

I dag mandag meldes der om mellem 3 til 7 varmegrader, dog er der mere vind i dag, hvilket gør, at det føles lidt koldere.

Senere på ugen vil temperaturen dog begynde at falde igen, og DMI melder om endnu mere sne. Allerede i aften og i nat vil der komme lidt lokalt slud, men vi skal senere på hen på ugen, før det rigtig batter.

Sne resten af ugen

Allerede fra tirsdag vil der senere på dagen begynde at komme nogle byger i form af sne og slud. Dog skal vi også regne med, at der kommer perioder med lidt eller nogen sol.

Onsdag vil der være et vekslende skydække, hvor der både vil være sne eller byger med sne. Temperaturen falder også, så der nogle steder i landet blot vil være -2 grader, mens der andre steder vil være 3 graders varme.

Natten til torsdag bliver dog kold, da vi får helt ned til -5 grader.

Torsdag bliver skyet med sne- sludbyger. Temperaturen kommer til at ligge mellem 0 til 3 grader.

Fredag bliver dog rigtig koldt. Hele dagen vil vi ligge omkring frysepunktet, mens vi natten til fredag vil få helt ned til -7 grader.

Det bliver ikke meget bedre i weekenden, hvor temperaturen fortsat vil være på sit laveste. Vejrudsigten indtil mandag er forholdsvis sikker, og den bliver altså kold og fyldt med sne.

Læs også

Beverly Hills-stjerne død

 

 

 

Dagens Gossip