DMI melder om temperaturdyk: -4 grader på vej

Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix

Der kommer masser af kulde til Danmark, og det vil særligt kunne mærkes mandag.

Hvis du ikke har tændt for varmen i din bolig endnu, så vil det måske være det rette tidspunkt at gøre det i weekenden. DMI melder nemlig ud, at det bliver rigtig koldt i den kommende uge, hvor det særligt mandag kan være en kold fornøjelse at stå op.

Inden vi tager mandagens vejr, tager vi et kig på fredagen og weekenden.

Læs også

Hans kone sagde, han ikke måtte beholde killingerne: Så opdager barnebarnets hans store hemmelighed

I morgen fredag ventes skyet vejr og kun lidt regn, mens der senere på eftermiddagen kn komme lidt sol. Temperaturen ventes at ramme 12 grader, mens der om natten vil være mellem 8 og 11 grader.

Lørdag bliver mest skyet og til tider med regn. Temperaturen ventes at ligge på omkring de 11 grader, mens der om natten vil være mellem 5 og 10 grader.

Søndag begynder temperaturen at dykke yderligere, og der ventes mellem 5 og 10 grader i løbet af dagen. Om natten bliver det dog bidende koldt, da der ventes helt ned til -4 graders frost. Det betyder også, at der mandag morgen kan være glatte veje og en del is, der skal skrabes af bilerne.

Mandag ventes en tør dag med nogen eller en del sol, mens der dog kun vil være mellem 2 og 8 grader. Dette stiger heldigvis i løbet af natten til mellem 5 og 8 grader.

Tirsdag ventes en dag med 7 og 10 grader, men fra onsdag og torsdag ventes vejrudsigten generelt at blive koldere end nu.

Læs også

Rasende på Ryanair: Ægtepar blev sendt med det forkerte fly

 

 

Dagens Gossip