DMI melder om varme: Næsten 20 grader

Foto: Shutterstock.com

Der er sol og masser af varme på vej, lyder det fra DMI.

Det begynder for alvor at dufte af forår. Også selvom mange danskere de seneste morgener har været nødt til at skrabe is fra deres bilruder, inden de kørte af sted mod arbejde og uddannelser.

I løbet af den kommende uge vil temperaturen dog begynde at stige i Danmark, og faktisk kommer vi meget tæt på at kunne mærke 20 grader.

Læs også

Hella Joof klar til AstraZeneca-vaccine: “I kan bare komme med den”

Inden vi når dertil, tager vi et kig på, hvordan temperaturen kommer til at se ud de kommende dage.

I dag fredag vil der først på dagen været tørt med sol, men senere ventes der at komme skyer. Temperaturen vil ligge på mellem 7 og 11 grader, mens der i nat vil blive mellem 0 og 5 grader.

Lørdag bliver tørt de fleste steder med nogen sol, mens der dog i den sydlige del af landet vil være skyet. Temperaturen vil ligge på mellem 8 og 13 grader, men lokalt kan der blive 15 grader.

Så kommer varmen

Søndag begynder det så for alvor at blive varmt. Vi har en tør dag med nogen eller en del sol i vente, mens der ventes mellem 10 og 15 graders varme.

I løbet af natten ventes der mellem 3 og 6 graders varme, så også her er det varmere.

Mandag stikker temperaturen så helt af, og her ventes helt op til 18 graders varme. Det bliver en tør dag med nogen eller en del sol.

Tirsdag bliver tørt med nogen eller en del sol, og temperaturen kan ramme 17 grader. I løbet af natten vil der dog være mellem 1 og 6 graders varme.

Onsdag bliver det efterhånden mere skyet, og så vil temperaturen begynde at falde lidt igen. Der ventes mellem 9 og 14 grader.

Fra torsdag ventes ustadigt vejr igen med regn, blæst og faldende temperaturer. Derfor handler det bare om at nyde vejret i løbet af weekenden og starten af ugen, hvor det bliver rigtig fornuftigt.

Læs også

Personale forhindrede 96-årig mand i at gå i bad i 4 uger: De var bange for corona

 

 

Dagens Gossip