DMI melder ud: Her er der mulighed for sne

Foto: Jens Christian Top/Ritzau Scanpix

DMI melder ud, at der i dag er risiko for sne et enkelt sted i landet.

Vi er i begyndelsen af december, og det kan i den grad mærkes på temperaturen udenfor. De seneste par dage har temperaturen været tættere på 0 end på 10, og det ligner også blot et spørgsmål om tid, før der kommer sne.

Læs også

Nu lukker de alle gymnasier: "Det er nødvendigt"

Hos DMI teaser de med, at det kan være på vej, selvom vejret ser mere ud til at blive mere gråt end hvidt. DMIs vagthavende meteorolog  Henning Gisselø fortæller til Ekstra Bladet, at der et enkelt sted i landet kan komme sne i dag.

“Det mest sindsoprivende ved vejret denne weekend bliver i dag (fredag, red.), hvor vi har områder med regn og slud og måske noget tøsne i Sønderjylland i morgentimerne,” lyder det fra meteorologen.

Sådan bliver vejret i weekenden

Hvis vi kort kigger på i dag fredag, så forventes der regn og slud i den vestlige del af landet. Temperaturen forventes blot at ligge fra 0 til 5 grader, men der kommer lidt vind, der får det til at føles koldere.

Lørdag forventes der skyer og lidt regn, mens der længere østpå vil komme lidt sol. Temperaturen forventes at ligge på mellem 3 og 8 grader.

Søndag bliver mest skyet og der forventes lidt regn sydfra. Der forventes temperaturer mellem 2 og 8 grader, hvor det bliver varmest på Bornholm.

Når vi tager hul på næste uge, er der ikke umiddelbart udsigt til bedre vejr. Gråt, koldt og vådt.

Læs også

Adolf Hitler har vundet lokalvalg

 

 

 

Dagens Gossip