DMI melder ud om vejrskifte

Foto: Shutterstock.com

DMI melder ud om vejrskifte, der desværre bringer masser af regn med sig.

I sidste uge lød der flere varsler fra DMI, da der faldt store mængder regn - heldigvis er der på nuværende tidspunkt intet varsel. Men hvis du er mest til tørt og solrigt efterårsvejr - så er der nok nedslående nyt.

Danmarks Meteorologiske Institut melder nemlig om en ganske våd uge.

Læs også

Pludselig lukkede kisten: 7 og 10-årig død i tragisk ulykke

Vejrskiftet skydes i gang midt på ugen, hvor regn og blæst rammer landet. 

Weekendens vejr bød på fint sensomer vejr, med temperaturer helt op mod 20 grader, hvor de fleste har haft mest solskin og tørt vejr. 

Der bliver dog heller ikke koldt, der vil nemlig fortsat være forholdsvist lune temperaturer, selvom vejret bliver temmeligt vådt. 

Lad os tage et nærmere kig på den kommnede uge: 

I dag starter ugen lunt og skyet, med temperaturer mellem 15 og 19 grader - lokalt 20 grader. Der bliver let til frisk vind fra syd og sydøst, der ved kysterne kan blive til stedvis hård vind. I aften og i nat får vi byger og en overgang med vedvarende regn. 

Blæsende og regnfuldt

Tirsdag ser ud til at blive ugens pæneste dag. Først på dagen vil der i den østlige del af landet være skyet med regn eller byger, men ellers kommer der nogen sol og kun enkelte byger. På Bornholm vil der dog være skyet med regn hele dagen. Temperaturer mellem 15 og 18 grader. 

Onsdag starter pænt med nogen sol, men i løbet af dagen bliver det skyet med regn. På Bornholm er det omvendt, hvor det starter med skyer og regn, hvor det efterfølgende klarer op ud på eftermiddagen. 

Vinden tiltager og bliver jævn til frisk fra sydøst og syd, ved Vestkysten hård vind. Temperaturer mellem 13 og 17 grader.

Torsdag bliver skyet med regn eller byger, men også med mulighed for lidt sol ind imellem. Om aftenen og natten kommer der igen vedvarende regn vestfra. Temperaturer mellem 13 og 15 grader. Torsdag bliver også en blæsende dag med frisk vind til kuling, hvor der desuden er mulighed for kraftige vindstød. 

Fredag bliver også med blæsende og skyet vejr, samt regn en stor del af tiden. Temperaturer mellem 13 og 16 grader, med jævn til hård vind fra syd og sydvest. 

Weekenden ser ud til fortsat, at byde på ustadigt vejr med en blanding af lidt sol, skyer og byger. 

Klik her for at vende tilbage til forsiden

 

Dagens Gossip