Pludselig lukkede kisten: 7 og 10-årig død i tragisk ulykke

Privatfoto

Et søskendepar på 7 og 10 år mistede livet efter, hvad der umiddelbart har været en tragisk ulykke.

Forældrene til 10-årige Anna og 7-årige Mikhail skulle ud at grave kartofler små 30 kilometer fra deres hjem. Det var et sæsonarbejde, som de passede flere år i træk, men da de kom hjem igen, var deres to små børn ikke længere i live.

De små børn var blevet efterladt alene hjemme, som de havde prøvet flere gange før, men denne gang gik det desværre grueligt galt.

Læs også

Kendis indrømmer: Lavede 'helikopteren' foran stewardesse på fly

De to små børn kravlede nemlig ned i en stor kiste, familien havde stående til pynt, men pludselig faldt det tunge lå ned, og børnene kunne ikke få låget af igen.

Det resulterede desværre i, at 10-årige Anna og hendes 7-årige bror Mikhail endte med at blive kvalt ihjel. Det skriver flere medier heriblandt DailyStar.

Ulykken skete i den ukrainske by Mykilske, og politiet har ikke udelukket, at der kan være tale om andet end en ulykke. Derfor har de fortsat en efterforskning i gang.

Privatfoto

Forældrene, Svetlana på 35 og Stanislav på 41 talte med deres børn klokken 10.00 om formiddagen, men da de ringede igen en time senere, var der ingen af børnene der tog telefonen.

Da parret senere kom hjem, kunne de heller ikke finde deres børn, og de begyndte derfor at starte en eftersøgning. Stanislav hoppede op på cyklen, mens Svetlana gik rundt til fods og kiggede på de nærliggende gader.

“Jeg tog cyklen, og Svetlana gik rundt ved de nærliggende gader og kiggede efter dem, men de var ikke at finde,” lød det fra Stanislav ifølge mediet Dailystar.

Privatfoto

Politiet kom på sagen, og her fandt opfangede politihundene pludselig et spor, der fulgte tilbage til hjemmet igen. Hundene begyndte at gø, da de nåede hen til den store kiste, og her fandt man de to døde børn.

Det ukrainske politi er kommet med en erklæring:

“Under en eftersøgning i huset blev børnene fundet uden tegn på liv i en gammel kiste,”

“Retsmedicinerne arbejder i øjeblikket på stedet, og omstændighederne for dødsfaldet er ved at blive fastslået. Politiet overvejer i øjeblikket alle muligheder for broderens og søsterens dødsfald.” slutter erklæringen.

Læs også

Ung mor chokeret over dødt fund i pakke med vådservietter

 

 

 

Dagens Gossip