DMI melder vild varme på vej: Her bliver der 45 grader

Foto: Shutterstock

Mens temperaturen har været nedadgående i Danmark de seneste par dage, så er det ikke over alt, at der er mangel på varme.

Mens sommervejret herhjemme i Danmark er gået i forårsmode, så er der fortsat varme andre steder i Europa. I den kommende tid ventes temperaturen ikke, at vi kommer meget over 20 grader de næste par dage, men rejser vi bare en anelse sydpå, så vil temperaturen blive mere end fordoblet.

Det skriver DMI i dag i meteorologens kommentar, der byder på klassisk dansk sommervejr og en voldsom spansk hede.

Læs også

Klamme fund hos russisk McDonald's-afløser

Ifølge DMI så vil der fra weekenden og frem blive stegende hedt i både Portugal og Spanien. Her ventes temperaturer over 40 grader, mens der enkelte dage også vil blive omkring de 45 grader.

Samtidig ventes der slet ingen nedbør, så det kan blive nogle hårde dage.

I Danmark kommer vi ikke til at mærke det helt vilde til den spanske varme. I dag ventes mellem 17 og 21 grader, inden vi lørdag kan få temperaturer helt ned til mellem 15 og 18 grader.

Søndag stiger det lidt igen, da vi kan forvente op mod 21 grader, inden der mandag vil blive op til 23 grader.

Til fælles for de fleste af dagene er, at der vil være overskyet det meste af dagen, og der kan komme enkelte byger. Først mandag skal vi forvente at der vil komme tørvejr og mere sol, og det vil derefter fortsætte de efterfølgende dage.

Læs også

Drama i Københavns Lufthavn: Fly i brand

 

 

Dagens Gossip