DMI: Mere sne og -5 grader i dag

Foto: Shutterstock.com

Onsdag bliver en dag, hvor der igen vil falde sne, og hvor temperaturen pludselig tager et kæmpe dyk.

Der har stort set ikke været noget sne denne vinter, men i går lykkedes det alligevel danskerne at se lidt til de hvide snekrystaller. Flere steder i landet begyndte det nemlig at se i går, men ingen steder var det koldt nok til, at det blev liggende.

I dag tyder det dog på, at der igen kan komme sne, og her kan det faktisk også blive så koldt, at det faktisk kan ende med at ligge lidt. DMI skriver, at vi i dag får lidt eller nogen sol, men derudover får vi også spredte byger med slud og tøsne.

Læs også

Mange tusinde danskere står til at miste flere penge

Temperaturen ligger mellem 2 og 5 graders varme, men det vil særligt være temperaturen i aften og i nat der gør, at sneen kan blive liggende.

Der bliver det nemlig mellem 1 graders varme og helt ned til -5 grader. I nat skulle der også være risiko for sne- og sludbyger.

Vejrudsigten resten af ugen

Også torsdag tyder det på, at der kan komme mere sne. DMI skriver, at dagen vil starte ud med lidt eller nogen sol, men derefter forventes der byger med slud og sne. Temperaturen vil ligge mellem 2 og 5 grader, mens den om natten forventes at falde ned til -4 grader.

Fredag bliver lidt bedre. Der får vi også lidt sol, men der forventes ingen sne. Temperaturen vil ligge på mellem 4 og 7 grader. I løbet af natten kan den dog falde til -2 grader.

Lørdag bliver det overskyet med udbredt regn fra sydvest. Der kan komme lidt slud eller tøsne, og temperaturen vil ligge på mellem 3 og 7 graders varme.

Søndag starter dagen ud med lidt eller nogen sol, men også en del byger. Temperaturen ligger på mellem 4 og 7 grader, og der forventes jævn til hård vind fra sydvest. Temperaturen om natten forventes at ramme frysepunktet.

Læs også

Apple afslører: Gør du dette, forkorter du batteriets levetid

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip