DMI: Nu bliver der helt op til 19 grader

Foto: Shutterstock.com

Der kommer massiv varme i dag, hvor der bliver op til 19 grader i Danmark.

Det er for alvor ved at blive forår, og det mærkes særligt disse dage, hvor solen brager frem og hvor temperaturen stiger.

I dag kan danskerne glæde sig over, at der vil være helt op til 19 grader flere steder i landet, og dermed kommer vi så tæt på 20 grader som overhovedet muligt.

Læs også

Vilde scener i fængsel: Indsatte redder fængselsbetjents liv

Mandagen bliver dog den bedste dag i hele ugen, og derfor er det bare med at nyde det, inden det begynder at vende igen.

Resten af ugen kommer nemlig til at byde på skiftende vejr, hvor vi både får dage med sol og lune temperaturer, men også dage med skyer og kedeligt nedbør.

Op til 19 grader

I dag handler det dog bare om at nyde vejret. Vi får tørt og solrigt vejr, og temperaturen vil stige til 19 grader flere steder. Dog bliver det køligere steder med pålandsvind.

Natten bliver heller ikke varm, da der bliver mellem 1 og 6 graders varme.

I morgen tirsdag bliver der tørt vejr med nogen eller en del sol. Temperaturen ligger mellem 12 og 17 grader, men køligere ved kyster med pålandsvind. Temperaturen i løbet af natten vil falde til mellem 0 og 5 grader.

Fra onsdag dykker temperaturen en del. Vi får overskyet vejr med regn, og perioder med hagl, mens temperaturen vil ligge på mellem 8 og 13 grader.

Torsdag falder temperaturen til mellem 5 og 10 grader, mens der ventes frost i løbet af natten.

Fredag ventes der mellem 6 og 10 grader, og her melder DMI om 0 til 5 graders varme i løbet af natten.

Desværre er der ikke udsigt til en varm og spændende weekend. I stedet får vi mellem 5 og 10 grader, og skiftende vejr mellem sol og skyer.

Læs også

Bodil Jørgensen erkender: “Jeg tror ikke, det er alle, der synes, det er sjovt”

 

 

Dagens Gossip