DMI: Nu kommer kulden igen

De milde varmegrader ser ud til at forsvinde igen, og de bliver erstattet af kulde, minusgrader og lidt tøsne.

Temperaturen har været ganske mild i løbet af denne uge, til gengæld har vejret været ganske brutalt med vindstød af stormstyrke og masser af regn.

Læs også

Nu stopper flyvninger fra Dubai

Nu begynder det at ændre sig igen, så vejret bliver mindre ustadigt, men til gengæld bliver der også slukket for varmen.

Ifølge DMI så vil fredagen blive præget af skyet vejr og regn mange steder, mens det dog vil klare op lidt senere med sol. Temperaturen forventes at ligge på mellem 3 og 7 grader, og i nat kan der komme stedvis kuling.

Vejret i weekenden

I weekenden vil være komme til at være anderledes flot, og det vil være et vintervejr, der egner sig til hyggelige gåture, så længe man pakker sig godt ind i tøj.

Lørdag ventes temperaturen at komme til at ligge mellem 3 og 6 grader, mens der i løbet af natten vil være minusgrader igen.

Tager vi et kig på søndagen så forventes mest skyet vejr, hvor der nogle steder kan falde slud og tøsne. Temperaturen forventes blot at ligge på mellem 1 og 3 graders varme, så det bliver en kold dag.

Natten til mandag bliver bestemt heller ikke en varm en af slagsen, da der ventes minusgrader helt ned til -4.

Når vi tager hul på den kommende uge ventes temperaturen at ligge i samme lejde. Mandag forventes blot 3 grader, mens der tirsdag vil være mellem 1 og 4 grader. Til gengæld skulle vi få mere sol, og lidt mere roligt vejr.

Læs også

Stewardesses 'ulækre' afsløring om drikkevarer ombord på fly

 

 

 

Dagens Gossip