DMI: Over 20 grader i dag

Foto: Shutterstock.com

I dag skulle de grå skyerne gerne fjerne sig igen, og der skulle komme helt op mod 21 grader. Det er dog intet sammenlignet mod i morgen, hvor der kan komme op til 23 grader.

I går kom der for første gang et lille afbræk i den tørkeperiode, der har hærget Danmark siden påsken. Der var overskyet det meste af dagen, og der faldt nedbør i små mængder over hele landet. Allerede i dag er vejret dog godt på vej tilbage, hvor der dog stadig vil være falde lidt regn tidligt på dagen.

Bor man i den sydvestlige del af landet, så kan man godt forvente, at man bliver mødt med grå skyer og regn fra morgenstunden. Det er dog kun en lille mængde, og når regnen er forbi, vil solen komme frem, og så vi se frem til en dag med flotte varmegrader.

Læs også

Wow: Ni ud af 11 opladere dumper – Kan give stød og bryde i brand

DMI meddeler, at der vil komme helt op mod 21 grader flere steder i landet i dag, og det ser da allerede lyst ud med de 10 grader, som termometeret viser her fra morgenstunden.

Kan blive hidtil varmeste dag i morgen

Hvis 21 grader ikke lyder af helt nok, så skal man bare glæde sig til i morgen, hvert fald hvis man bor i den østlige del af landet. DMI har nemlig inddelt deres vejrprognose i to, hvor de skriver, at der bliver mellem 14 til 18 grader i landet, men helt op til 18-23 grader østpå.

Det bliver en dag der starter ud tørt med en del sol, men i løbet af dagen vil der falde en del nedbør over landet, som starter fra sydvest.

Fredagen kan blive årets pt. varmeste dag, og det er med at nyde det, for temperaturen begynder at falde igen. Lørdag melder DMI mellem 13 til 18 graders varme, mens der søndag vil være mellem 12 til 16 grader.

Fælles for dagene er dog, at der vil komme nedbør, og der forventes at falde en lille smule regn samtlige dage i den resterende del af ugen. Det er dog små byger, så der skulle stadig være mulighed for at nyde solens stråler, mens du går rundt i bare ben og bare arme.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

 

Dagens Gossip