DMI: På vej mod tocifrede varmegrader

Foto: Shutterstock.com

DMI melder om efterårsvejr i løbet af denne uge, hvor temperaturen heldigvis begynde at stige igen.

En længere periode med isende kulde, og sne bliver nu erstattet af et vejr, der hører sig efteråret til. Temperaturen begynder at stige, og det sker samtidigt med, at der kommer væsentligt mere nedbør og blæst.

DMI fortæller i dag, at vi kommer til at få en del byger, hvor der samtidig vil være udbredt regn og så vil temperaturen heldigvis begynde at stige.

Læs også

Norge om vaccine: 'Der er ingen sammenhæng'

Dette forventes dog først fra i aften, hvor vi kan forvente en forholdsvis lun nat.

DMI skriver nemlig, at temperaturen stiger i løbet af natten, og når det bliver torsdag, er det ikke usandsynligt, at vi kan ramme omkring de 10 grader.

Vejret resten af ugen

Onsdag forventes temperaturer op til 8 grader, mens dagen vil blive præget af skyer, dis og en del regn. Der kan komme et ophold i vejret i de sydøstlige egne, inden en jævn til hård vind forventes at lægge vej forbi.

Torsdag vil der i starten af dagen være lidt sol, men derefter forventes skyet vejr med regn. Temperaturen forventes helt oppe omkring 9 grader, men det kommer til at blæse med frisk vind til kuling, og ved vestkysten kan der komme vindstød af stormstyrke.

Fredag får vi lidt eller nogen sol, og kun enkelte byger i starten af dagen. I takt med at dagen skrider frem, vil der dog komme flere skyer og flere byger. Temperaturen forventes at ligge på omkring de 5 grader.

Lørdag forventes lidt eller nogen sol. I løbet af natten kan der falde sne og slud.

Søndag fortsættes nedbøren med regn, sne og slud. Der vil være en frisk vind mellem syd og vest, mens temperaturen forventes at ligge på 3 til 5 grader.

I den kommende uge forventes temperaturen at falde lidt igen.

Læs også

Lene Beier afslører: Stor redningsaktion i familiens have

 

 

Dagens Gossip