DMI: Pas på glatte veje

Foto: Shutterstock.com

Vi har netop overstået en meget kold nat, men kulden har bestemt sat sine spor. Det kan ses her til morgen, hvor der advares om glatte veje i hele landet.

I nat peakede vi med den laveste temperatur har vi haft siden starten af året. Hele -4 grader bød temperaturen på i nat, hvor de fleste danskere heldigvis lå og sov.

Fra morgenstunden har temperaturen ikke rykket sig meget, og de fleste steder i landet ligger temperaturen lige nu og balancerer mellem 0 og 1 grader, og det stor betydning for mange danskere.

Læs også

Advarsel: Hvis du finder en tennisbold i din have, må du IKKE samle den op!

Grundet det meget kolde vejr i nat, og den kolde morgen vi har nu, så er der stor risiko for, at der er glatte veje mange steder i Danmark. I går hvor det var knap så koldt, skete der flere ulykker rundt omkring i Danmark på grund af glatte veje, og det er der altså risiko for igen.

DMI skriver på deres hjemmeside, at der i morgentimerne vil være risiko for riimglatte veje i hele landet, så vær opmærksom, hvis du sætter dig bag rattet eller op på cyklen.

Vejrudsigten for resten af ugen

Torsdag forventes der atter en tør dag, hvor solen vil være meget fremme. Temperaturen bliver dog ikke noget at prale af, da den kommer til at ligge på mellem 7 og 10 grader. I løbet af natten vil temperaturen ligge på frysepunktet og op til 5 graders varme.

Fredag vil også gå hen og blive tør, men til gengæld skulle det blive meget overskyet. Temperaturen vil ligge på sølle 7 grader, og der vil komme lidt svag til frisk vind fra sydøst. Nattetemperaturen ligger på mellem 2 og 7 grader.

Lørdag vil dagen starte skyet ud og med lidt regn i den sydlige del af landet. Senere vil de nordlige egne blive ramt. Temperaturen vil ligge mellem 8 og 12 grader.

Der kan komme hård vind nogle steder i Jylland. Nattetemperaturen vil ligge på mellem 6 og 10 grader.

Søndag forventes det at blive mest skyet med regn. Der vil til tider komme lidt sol og tørvejr, men det er kun ganske korte øjeblikke. Temperaturen ligger på mellem 8 og 12 grader.

Læs også

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip