DMI: Prognosen for hvid jul har ændret sig markant.

Foto: Johner Images/Johner/Ritzau Scanpix

Der skal virkelig ske store ændringer i vejrudsigten, hvis det overhovedet skal nærme sig hvid jul i år. Prognosen lyder nemlig på, at det bliver forholdsvis lunt og uden sne.

Hvis vi blot skruer tiden et par uger tilbage, så så mulighederne faktisk ganske pæne ud for at få en hvid jul. Sandsynligheden var naturligvis stadig lille, men den var større end hvad tilfældet er i starten af året.

Prognoserne pegede nemlig på, at der godt kunne komme en mængde sne i løbet af december, og dermed kunne det altså blive en rigtig hvid jul, hvor størstedelen af landet er dækket med mindst en halv centimeter sne.

Læs også

Så længe lever en edderkop i din støvsuger

I dag er prognosen dog en helt anden. Nu skal vi være heldige, hvis vi overhovedet kommer til at se så meget som et snefnug i resten af 2019. Vejret bliver nemlig rigtig mildt og til den lune side, faktisk så lun, at varmegraderne i både november og december ser ud til at ende et stykke højere end tilfældet plejer at være det.

Sne er der ingen tegn på overhovedet, i stedet forventes det at blive rigtig gråt og fugtigt indtil vi tager hul på det nye år.

Vejrudsigten i denne uge

I denne uge kommer vejret meget til at ligne det, vi har haft i løbet af de sidste par uger. Gråt, let tåget og med en del regn.

Det er lige netop det vejr, vi kommer til at få i dag. Det starter dog med lidt sol i den nordvestlige del, men ellers bliver det skyet og tåget. I løbet af dagen kommer der regn, og der forventes mellem 5 og 8 grader.

Torsdag forventes det at blive overskyet og med regn hist og her. Temperaturen vil ramme mellem 5 og 10 grader i løbet af dagen, og der kan komme lidt svag vind. Ellers har torsdagen ikke mere at byde på.

Fredag bliver det mest skyet i starten af dagen, og der vil regne mange steder i landet. I løbet af dagen vil der være pauser i regnvejret, men det kommer tilbage i løbet af aftenen og natten. Temperaturen vil ligge på 5 til 10 grader.

Lørdag bliver mest skyet men med overvejende tørt vejr. Temperaturen forventes at ligge på mellem 5 til 10 grader, og der vil gennem hele dagen være en jævn vind.

Søndag bliver det også mest skyet men tørt. I løbet af natten forventes det dog, at der kan komme lidt regn. Temperaturen vil ligeledes ligge på de 5 til 10 grader, og svag til jævn vind fra øst og sydøst.

Det forventes, at vi har det samme vejr i løbet af næste uge, og faktisk hele vejen indtil det kommende år.

Læs også

Kun i Danmark: McDonalds lancerer vild juleoverraskelse på menuen

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip