DMI: Regnen fortsætter og fortsætter

Foto: Shutterstock.com

Det bliver fortsat dårligt vejr det næste stykke tid i Danmark, hvor det de næste par dage vil regne rigtig meget.

Selvom vi langt fra er færdige med februar, så har der været mere end dobbelt så meget regn, som der i gennemsnit plejer at falde i årets anden måned.

Der er også udsigt til, at der sættes en nedbørsrekord denne måned, og det skyldes blandt andet, at regnvejret fortsætter.

Læs også

Ung mor skulle amme sit barn: 'Nu ligner han ligner Homer Simpson'

I dag onsdag forventes der byger mange steder, men der vil også komme perioder med lidt eller nogen sol. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 7 grader, mens der ved kysterne kan komme hård vind.

Til aften skulle det begynde at klare lidt op, men i løbet af natten vil regnen falde igen.

Vejret resten af ugen

I morgen torsdag bliver det ikke overraskende skyet med udbredt regn vestfra. Temperaturen forventes at ligge på mellem 5 og 8 grader, mens vinden tager til senere på dagen, hvor der kan komme kuling.

Fredag starter dagen først tørt og skyet ud, men senere kommer der regn igen. Vinden bliver jævn til hård omkring vest, mens der i løbet af natten forventes at være skyet samt en del regn.

Lørdag atter skyet med regn først på dagen. Senere skulle det klare op, men der kommer igen nogle byger. Hele dagen vil temperaturen ligge på mellem 5 og 8 grader, og der vil komme meget blæsende med hård vind. Enkelte steder kan der komme vindstød af stormstyrke.

Søndag i den nordlige og østlige egn vil der blive tørt med lidt sol. Senere på dagen i de sydvestlige egne vil der blive skyet og komme regn. Temperaturen ligger på mellem 4 og 7 grader, og der vil være frisk vind til kuling fra vest.

Mandag begynder det at klare op, og der teases lige nu med 10 grader.

Læs også

Mange tusinde danskere kræver: Udlændinge skal automatisk have statsborgerskab efter 10 år

 

 

Dagens Gossip