DMI: Rigtig trist weekendvejr

Foto: Shutterstock.com

Så er det endelig ved at blive weekend. Desværre er vejrudsigten ikke med os, hvis man havde ønsket en varm og regnfri weekend.

Det er blevet fredag, og det betyder, at størstedelen af danskerne i dag kan gå på weekend, når de kommer hjem fra arbejde eller studier.

Det bliver en weekend, hvor vi lige akkurat kommer til at snige os op på 10 grader, men selvom det bliver tilfældet, så bliver det desværre ikke en særlig god en af slagsen.

Den forventes nemlig at blive rigtig grå og våd.

Læs også

Smart trick går viralt - sådan undgår du at blive fanget af de nye fotovogne

Vi kan starte med at tage et kig på vejrudsigten for i dag. Der vil i den nordlige og vestlige del af Jylland komme mange skyer fra morgenstunden, hvor der også vil være lidt regn.

Temperaturen sniger sig op på mellem 6 og 10 grader, hvor det klart bliver koldest i Nordjylland. I aften og i nat forventes der tåge og mere regn, mens temperaturen vil falde til mellem 0 og 5 grader.

Vejrudsigten for weekenden

Tidligt på lørdagen forventes det, at der vil være overskyet og tåget. Derudover forventes det ellers, at det vil blive mest tørt med lidt sol.

Øst for Storebælt kommer der dog flere skyer, og en del regn i løbet af dagen.

Temperaturen forventes at ligge på mellem 5 og 8 grader.

Om aftenen og natten vil der primært være tørt, men enkelte steder kan der falde nedbør, hvor der kan komme slud. Temperaturen i løbet af natten vil ligge på mellem 0 til 5 grader.

Søndag starter dagen ud med lidt sol, men også med lokale byger. Temperaturen er faldet til mellem 4 og 7 grader, og der vil komme lidt mere vind.

I løbet af natten skulle det klare op, men der er risiko for, at der vil komme skyer med regn og slud. Temperaturen lyder på mellem -2 og 3 graders varme.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip