DMI: Så længe går der, før varmen kommer igen

Foto: Shutterstock.com

Der er ikke udsigt til, at vi får godt vejr i den kommende tid.

Det er desværre ikke godt nyt, du kommer til at læse i denne vejropdatering.

Der er nemlig ikke tegn på, at vi kommer til at få godt vejr i løbet af de kommende uger. Faktisk kommer der højst sandsynligt til at gå en måneds tid, før vi kommer til at opleve noget, der minder om godt vejr.

Læs også

Fanget i kløft i 6 dage: Måtte drikke urin og skære sin arm af

Ifølge DMI er der hverken udsigt til sol eller dage med mere end 20 grader i deres 7 døgnsprognose eller i deres månedsprognose.

Tager vi et kig på uge 20, som er den uge vi går ind i om lidt, så ventes der ikke mere end 10 til 16 grader i løbet af dagen.

I uge 21 stiger temperaturen en anelse og der ventes mellem 11 og 17 grader i løbet af dagen, og det samme ventes der, når vi rammer ind i den første uge i juni.

Det betyder, at vi som minimum skal hen til uge 23, som begynder den 7. juni, før der er sandsynlighed for, at vi kommer til at få godt og varmt vejr i Danmark.

Kold sommer i vente

Tager vi et kig på sæsonprognosen så er der da heller ikke noget der, der tyder på, at vi får godt vejr i juni. DMI skriver nemlig, at vi kommer til at få en juni, der bliver koldere end den plejer at være.

Når vi tager hul på juli vil det være samme scenarie, hvor de skriver, at juli ventes at blive køligere i første halvdel af måneden, mens anden halvdel ventes at blive varmere.

Intet tyder altså på, at vi får godt vejr lige foreløbigt, og hvis vi gør, så handler det bare om at nyde det, for det ligner ikke, at der kommer meget af det i dette forår eller denne sommer.

Læs også

Mor glemmer at kysse 2-årig søn farvel: Nu er hans reaktion gået viralt