DMI: Så mange dage får vi i træk med godt vejr

Foto: Shutterstock.com

i går var helt fantastisk, og de kommende to dage vil vejret også arte sig ganske flot, men derefter begynde temperaturen desværre at falde igen.

Det føltes næsten helt uvirkeligt at bevæge sig ud i løbet af dagen i går, hvor temperaturen nåede 18 grader flere steder i landet, og enkelte steder erndte helt op på 22 grader.

Det føltes næsten som sommer. De lange trøjer og bukser var for manges vedkommende skiftet ud med shorts og t-shirt, og det gav en opmuntring i denne svære tid, som vi alle befinder os i.

Læs også

Der åbnes op for disse danskere efter påske

Desværre så fortsætter vejret ikke sådan, og der går ikke længe, før temperaturen styrtdykker igen.

Heldigvis så vil der være flere dage i streg, hvor vi kan nyde de forholdsvis høje temperaturer, inden de forsvinder igen.

Vejrudsigten i påsken

I dag tirsdag vil der først på dagen være skyet, men derefter bliver det tørt med og en del sol. Temperaturen forventes at ligge på mellem 10 og 15 grader, dog bliver det lidt køligere ved kyster med pålandsvind.

Onsdag bliver de sidste rigtig gode dag i denne omgang. Det bliver en tør og solrig dag, hvor temperaturen kommer til at ligge på 12 til 17 grader. Igen køligt ved kyster med pålandsvind.

Torsdag falder temperaturen ned til mellem 8 og 13 grader, og der vil først på dagen komme lidt skyer og muligvis også lidt regn. Senere på dagen kommer solen dog frem.

Fredag bliver tørt med nogen sol, mens temperaturen vil ligge på mellem 7 og 12 grader. Der bliver svag til jævn vind fra vest og nordvest, mens nattetemperaturen kan ende nede ved frysepunktet.

Lørdag og søndag forventes der ligeledes 7 til 12 grader. Begge dage forventes at blive overskyet med en smule regn.

Læs også

Læge advarer mod brugen af engangshandsker

 

 

Dagens Gossip