DMI: Så mange dage i træk får vi mindst 20 grader

Foto: Shutterstock.com

Når vi rammer weekenden, begynder det gode vejr. Heldigvis får vi flere dage i træk, hvor det bliver rigtig godt vejr, men derefter går det også den anden vej igen.

Selvom sommertøjet måske er gemt langt væk bagerst i skabet, så er der god grund til at finde det frem igen. Der er nemlig rigtig godt vejr på vej, og endda flere sammenhængende dage i træk, så du ikke behøver at pakke det væk med det samme igen.

Den første gode dag kommer på lørdag. Her vil der nemlig komme op mod 20 grader. Der vil være tørt og solrigt det meste af dagen, men tidligt på dagen kan der være skyet og tåget. 

Springer vi videre til søndag, ser vi igen de 20 grader forude. Først på dagen forventes det at blive tåget, men ellers vil det blive ligesom lørdagen, hvor der er tørt og stort set solrigt det meste af dagen.

Læs også

Advarsel: Hvis ‘Jens’ ringer, skal du lægge på

Temperaturen ligger på mellem 17 og 20 grader, men svag til jævn vind i løbet af dagen betyder, at det kan føles lidt koldere.

Mandag får vi sørme også en dag, hvor vi får 20 grader. Tørt med en del sol, men i løbet af dagen bliver det mere skyet, og det kan komme til at regne. Temperaturen ligger på mellem 17 og 20 grader, selvom DMi forleden have en prognose der lød på 22 grader.

Tirsdag forventes det, at temperaturen tager et lille dyk ned. Det er ikke et stort et af slagsen, faktisk kun en enkelt grad, men det er alligevel nok til, at vi ryger under de 20 grader, og dermed spoleres en ellers skøn stime.

Det tyder altså på, at vi skal regne med tre dage i streg, hvor vi får godt vejr med god varme. Tirsdags bliver dog ikke bidende kold, men der vil være overskyet og en del byger.

Læs også

Ung kvinde mister livet: Tabte sin smartphone i badekarret

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip