DMI: Sådan bliver resten af maj

Foto: Jørgen Bausager/Ritzau Scanpix

Herunder kan du se, hvordan DMi forventer at vejret i resten af maj kommer til at blive.

Lige nu har vi ikke det vejr i maj, som vi havde ønsket os. Det varme og tørre vejr er væk, og det er blevet erstattet med køligt overskyet vejr, hvor der til tider falder regn og hagl.

I de kommende dage vil vejret fortsat blive koldt og kedeligt, og vi skal faktisk et stykke hen, før at det ‘gode vejr’ vender tilbage igen.

Læs også

Corona rammer formentlig hårdere, hvis du mangler dette vitamin

Vi har taget et kig på prognosen for den resterende del af maj, og det ser heldigvis lidt lysere ud end det nuværende vejr.

Ifølge DMI så vil lavtrykkene holde sig øst for Danmark, mens der ligger et højtryk over De Britiske Øer. Højtrykket vil i periode sende højtryksrygge ind over Danmark, som sørger for, at det bliver overvejende roligt, solrigt og lunt vejr.

Resultatet af dette bliver, at maj skulle være 0-1 grad varmere end normalt, og det burde blandt andet kunne mærkes, når vi tager hul på næste uge.

Vejret i denne uge

Onsdag forventes der at komme en del sol, mens der dog om eftermiddagne vil komme skyer med enkelte byger. Temperaturen i løbet af dagen forventes at ligge på mellem 7 og 12 grader.

Torsdag får vi også nogen sol, men også enkelte byger. Der vil være let til frisk vind fra vest og nordvest, mens temperaturen vil ligge på omkring de 7 til 13 grader.

Når vi rammer fredagen vil der ligeledes være sol og et par byger, mens temperaturen atter vil ligge omkring de 7 til 13 grader.

Lørdag vil der være mest skyet vejr med regn eller byger, mens dagtemperaturen vil ligge på mellem 10 og 14 grader.

Søndag byder ligeledes på regn eller byger. Temperaturen vil ligge på mellem 8 og 12 grader, mens der om natten vil være mellem 4 og 6 graders varme

Læs også

11-årige Michelle får sin menstruation: Et par uger senere kalder hun på sin mor fra badeværelset

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip